CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

  1. La Fira Medieval de Montornès, l'any 2016.
    11/11/2021
    La Unió de Botiguers ja ho té tot preparat per celebrar una nova edició de la Fira Medieval. Al llarg de dos dies, la ciutadania podrà fer un nou viatge al passat des dels carrers del centre del poble, seguint les mesures sanitàries corresponents.
    Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
  2. Patricia Rodríguez, de TI Automotive Systems, recollint el guardó Lismivo entregat per Emilio Cordero, president del Consell Comarcal
    11/11/2021
    El guardó distingeix les empreses que aposten per la integració laboral de les persones amb diversitat funcional i la responsabilitat social corporativa.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  3. El regidor de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, a la presentació de la 4a fESS
    10/11/2021
    Del 12 al 20 de novembre, Montornès tornarà a celebrar la Fira de l'Economia Social i Solidària amb actes presencials. La programació posa el punt de mira en l'economia feminista i en l'àmbit de les cures.
    Arxivat a: Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
  4. Cartell de l'activitat
    08/11/2021
    El Cicle Enotastos torna a fer parada a Montornès amb un nou tast de vins de la DO Alella que tindrà lloc el 12 de novembre a la Masia El Molí. L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental s’encarregarà del maridatge de les begudes amb tapes que prepararà especialment per a l’ocasió.
    Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
  5. .
    05/11/2021
    La 4a Fira de l’Economia Social i Solidària estarà dedicada a l’Economia feminista i les cures. Les activitats es desenvoluparan del 12 al 20 de novembre.
    Arxivat a: Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
  6. Es van habilitar diversos punts amb gel hidroalcohòlic a la plaça de Pau Picasso
    18/10/2021
    La 30a edició de la Fira d'Oportunitats s'ha celebrat aquest diumenge a la plaça de Pau Picasso després de gairebé dos anys en blanc. Comerços i associacions han ofert productes amb descomptes durant tot el dia i s'han fet activitats familiars.
    Arxivat a: General, Ocupació, Promoció Econòmica, Via pública
  7. Cartell de l'activitat
    30/09/2021
    La tradicional Fira d'Oportunitats tornarà a la Pau Picasso, després de gairebé dos anys en blanc a causa de les restriccions motivades per la Covid-19. El 3 d'octubre, d'11 h a 19 h, hi haurà paradetes amb productes i activitats familiars per al veïnat, complint amb tots els protocols de seguretat.
    Arxivat a: General, Ocupació, Promoció Econòmica, Via pública
  8. Acte de presentació dels vehicles industrials cedits a l'Ajuntament.
    16/09/2021
    Les entitats podran utilitzar tres furgons per traslladar materials durant les festes. El gerent d’operacions de Zago, Enrique González; el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Delgado; l’alcalde, José A. Montero; i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, han presentat els vehicles aquest matí al davant de l’Ajuntament.
    Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
  9. Curs d'atenció al client
    19/07/2021
    Durant els primers sis mesos de 2021, el dispositiu d'inserció laboral ha fet 233 actuacions tècniques i 624 tutories individuals. També s'han dut a terme 740 hores de formació.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  10. Representants de la Penya Els Bartomeus i el jurat de la Bartotapa amb representants dels establiments Tasta'm i Beu i Rancho Los Gordos
    21/06/2021
    L'establiment Tasta'm i Beu ha rebut el reconeixement a la millor tapa no vegetariana i el premi del públic, mentre que Rancho Los Gordos ha guanyat el de la millor tapa vegetariana. Representants de la Penya Els Bartomeus han lliurat els diplomes aquesta tarda als jardins de Can Xerracan.
    Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 6 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona