CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès continua fent camí cap a un turisme sostenible

Montornès continua fent camí cap a un turisme sostenible

16/02/2024

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha renovat l’acreditació de la Biblioteca de Montornès com a Punt d’Informació Turística i, un any més, ha lliurat el distintiu Biosphere 2023 a la Masia Can Sala pel seu compromís amb la sostenibilitat turística.

La Jornada TurismeVallès, celebrada aquesta setmana a La Garriga, ha reconegut la feina del sector turístic de la comarca. El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha entregat distintius a una seixantena de representants d’ens públics i privats. Entre ells hi ha la renovació de l’acreditació de Punt d’Informació Turística (PIT) a la Biblioteca de Montornès que, en el seu horari de funcionament, ofereix informació sobre l’oferta turística del territori a les persones visitants que ho sol·liciten.

D'altra banda, un any més, la Masia Granja Escola Can Sala de Montornès ha estat reconeguda amb el certificat Biosphere 2023, atenent les bones pràctiques relacionades amb la sostenibilitat de la gestió, la conservació ambiental i el desenvolupament econòmic i social, entre d’altres. La distinció s’emmarca en un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç a partir de la certificació Biosphere de l’Institut de Turisme Responsable (IRT). Un total de 43 entitats de la comarca l’han rebut en aquesta ocasió.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Al centre, de dreta a esquerra, la regidora de Promoció del Municipi, Mercè Jiménez i Maria Reig, de Can Sala
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona