CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Finalitza el segon curs de costura i castellà del projecte “Cosint oportunitats”

Finalitza el segon curs de costura i castellà del projecte “Cosint oportunitats”

23/04/2024

El Centre Juvenil Satèl·lit ha acollit l’acte de cloenda de la segona formació del projecte aquest dilluns a la tarda. De la vintena de participants, un total de sis optaran a un Pla d’Ocupació Local de sis mesos per elaborar productes tèxtils per a alguns dels departaments de l’Ajuntament.

Aquest dilluns a la tarda, s'han pogut veure al Centre Juvenil Satèl·lit les prop de 200 peces confeccionades per les 17 participants de la segona formació de costura i llengua castellana inclosa en el projecte “Cosint oportunitats”.

La trobada ha comptat amb la presència de les mateixes alumnes, i també amb la de l’alcalde, José A. Montero; el regidor de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado; professionals del Consistori; i representants de la cooperativa Mujeres Pa’lante, encarregada d’impartir la formació. Durant l'acte, les participants han presentat les seves creacions al públic assistent i han rebut un diploma acreditatiu.

L’inici del curs va ser el novembre de l’any passat amb un primer mòdul dedicat a la llengua castellana en la vida quotidiana, el treball en equip, les matemàtiques bàsiques i la geometria per treballar amb patrons. El segon mòdul va començar el febrer, centrat exclusivament en la costura.

La formació està subvencionada per la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el SEPE, en el marc del programa Treball als Barris 2023-24.

Un projecte amb continuïtat

Un cop feta la formació, l’Ajuntament contractarà sis de les participants en la modalitat de Pla d’Ocupació Local (POL) per un període de sis mesos, al 50 % de la jornada laboral. Realitzaran productes tèxtils per a les activitats que organitzen els diversos departaments de l’Ajuntament, tal com ja van fer pel 8M amb la confecció de mocadors reivindicatius. També es contractarà una coordinadora de treballs tèxtils.

A banda d'això, es pretén donar continuïtat al grup generant vincles amb altres experiències d’Economia Social i Solidària del territori.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Foto de grup amb l'alumnat del curs; professionals municipals; representants de Mujeres Pa'Lante; l'alcalde, José A. Montero; i el regidor de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado.
Intervenció del regidor de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado.
Algunes de les creacions de les alumnes.
Una participant exposa les seves elaboracions.
Algunes de les creacions de les alumnes.
Una participant exposa les seves elaboracions.
Algunes de les creacions de les alumnes.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona