CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

  1. Membres del Consell del Plenari de l'associació Àmbit B30, entre els quals s'hi troba l'alcalde de Montornès (Foto: Sílvia Ferran)
    04/04/2022
    A la reunió anual de divendres del Consell Plenari de l’associació Àmbit B30, de la qual és membre Montornès, es va concretar el pla de treball per aquest any. Entre les iniciatives, destaquen el mapa formatiu de la B30 i l’actualització de les prioritats en infraestructures i serveis de mobilitat del territori.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
  2. El regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado; l'alcalde, José A. Montero; i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, amb algunes de les persones guanyadores del sorteig.
    07/03/2022
    L’alcalde, José A. Montero, i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, s’han trobat aquesta tarda amb algunes de les persones guanyadores del sorteig de Nadal organitzat en el marc de la campanya Montornès Som Comerç. S’han repartit un total de 341 premis entre els 623 clients participants, amb una dotació global de 15.000 euros.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  3. Intervenció del regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, a la presentació del projecte Dimensió Sociolaboral.
    07/02/2022
    El projecte s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys i conté dos itineraris d’atenció en funció del grau formatiu i l’experiència de les persones. També inclou un treball de prospecció i contacte amb el teixit empresarial per al foment de les pràctiques i les contractacions a menors de 30 anys.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  4. El sorteig, al canal de YouTube de l'Ajuntament
    17/01/2022
    Aquest diumenge s’han sortejat els Vals de compra Moneder de la Campanya Som Comerç, una col·laboració de la Unió de Botiguers i l’Ajuntament. S’han repartit més de 300 premis amb una dotació global de 15.000 euros.
    Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
  5. Detall de la dita de Nadal a la sabateria El Gato con Botas.
    15/12/2021
    Fins al gener, una trentena d’establiments del poble tindran una dita de Nadal escrita al seu aparador. L’Oficina de Català i la Unió de Botiguers han impulsat la iniciativa per promoure l’ús de la llengua catalana i fomentar el comerç de proximitat.
    Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
  6. El regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, i la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco.
    13/12/2021
    La campanya, impulsada per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers, posa l’accent en el valor afegit del comerç de proximitat. Aquest Nadal es podran acumular descomptes per mitjà de la nova app Montornès Som Comerç i entrar en un sorteig de vals de compra per un total de 15.000 euros.
    Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
  7. .
    09/12/2021
    La formació forma part del programa Treball als barris i s'adreça a persones inscrites a la borsa de treball de Montornès. Els cursos versaran sobre medi ambient, administració, dona i emprenedoria social i noves tecnologies. Les inscripcions ja són obertes.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  8. .
    03/12/2021
    L’Ajuntament ha obert dues convocatòries d’ajuts: una per a la restauració i el comerç afectat econòmicament per la Covid-19 i una altra per al foment de la contractació, l’emprenedoria i els projectes de l’Economia Social i Solidària. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 19 de desembre.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  9. Sessió formativa del 18 de novembre a l'Espai Cultural Montbarri.
    24/11/2021
    Aquest mes, dins del Pla de Reactivació Econòmica del Consell Comarcal, l’Ajuntament ha ofert quatre tallers sobre temes com la signatura digital, els tràmits telemàtics i les videoconferències. Segons les previsions, la programació continuarà al llarg del primer trimestre de 2022.
    Arxivat a: Promoció Econòmica, Ocupació
  10. Xerrada motivacional emmarcada en el programa Talens en Potència (imatge: Consell Comarcal).
    16/11/2021
    L’Ajuntament manté la seva participació en el programa Talents en Potència, un projecte del Consell Comarcal pensat per millorar la inserció laboral i les condicions de col·lectius que tenen dificultats per trobar feina. Aquest any, sis persones inscrites al Servei Local d’Ocupació han participat en la iniciativa.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 5 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona