CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova promoció del PFI-PTT

Nova promoció del PFI-PTT

14/06/2023

Un total de 24 nois i noies han obtingut el graduat del PFI-PTT del curs 2022-23. Aquest dimarts s'ha fet l’entrega de diplomes a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata.

Aquest dimarts s’ha celebrat la cloenda del curs 2022-23 del Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de Montornès. A causa de la pluja, en comptes de fer-se a la Masia El Molí, aquesta vegada s'ha traslladat l'acte a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata.

Enguany 24 joves han acabat la formació. D'aquests/es, 10 han seguit el mòdul d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració, mentre que altres 14 han cursat el de fabricació mecànica, ajust i soldadura.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde en funcions, José A. Montero, i de la coordinadora general de Formació Professional del Maresme - Vallès Oriental, Dolors Castro. També hi han assistit representants polítics, empresarials i educatius.

El PFI-PTT s'adreça a joves de 16 anys o més que han finalitzat els estudis d'ESO sense obtenir-ne el graduat. Un cop han superat el programa, poden cercar feina per accedir al mercat laboral amb el certificat de primer nivell de qualificació professional o bé continuar els estudis i accedir a un cicle formatiu de grau mitjà.

Projectes amb implicació dins i fora del poble

De nou, l’alumnat del PFI-PTT ha dut a terme projectes més enllà del centre educatiu. Entre els treballs que el jovent de fabricació mecànica, ajust i soldadura ha realitzat aquest curs hi ha la construcció i disseny de l’arbre de Nadal, la reparació de la porta d’entrada de l’Institut Marta Mata i l’adequació elèctrica i construcció de peces mecàniques per a la caravana del Departament de Joventut, “La Dimensioneta”, entre d’altres.

Pel que fa als i les alumnes del curs de d’hoteleria, cuina i serveis de restauració, han participat en el concurs gastronòmic dels PFI organitzat per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona i en la Fira Guia’t de Granollers, i han elaborat galetes per Sant Jordi. A més, han estat els encarregats de preparar l’aperitiu final de l’acte de cloenda de curs d’aquest dimarts.

El 30 de juny sortiran les llistes de les persones admeses per al curs vinent. Les classes començaran el 12 de setembre.

Arxivat a: Educació, Ocupació
L'alcalde en funcions, José A. Montero, entregant els diplomes.
La promoció del mòdul de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura.
La promoció del mòdul d’hoteleria, cuina i serveis de restauració.
Aperitiu final a càrrec de l'alumnat del mòdul d’hoteleria, cuina i serveis de restauració.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona