CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves contractacions a través del programa Treball als Barris

Noves contractacions a través del programa Treball als Barris

04/05/2023

L’Ajuntament de Montornès ha contractat tres dones per fer tasques com a auxiliars de serveis i tres homes com a operaris especialistes per treballar en l’àmbit de l’eficiència energètica durant 6 mesos. L’import dels ajuts del Servei d'Ocupacó de Catalunya que han possibilitat les contractacions supera els 93.000 euros.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat dues subvencions a l’Ajuntament per realitzar diverses contractacions en el marc del programa Treball als Barris.

La primera, dotada amb 46.542,42 €, ha permès contractar tres dones com a auxiliars de serveis per impulsar el projecte Dones amb Talent, vinculat a l’emprenedoria social. La segona, de 46.759.50 €, ha possibilitat la contractació de tres homes per realitzar actuacions relacionades amb l’eficiència energètica. Tots sis han començat a treballar al Consistori en els darrers dies.

Prèviament, les persones seleccionades han realitzat diversos cursos. Les tres dones del projecte Dones amb Talent han seguit formacions de coaching ocupacional (3 hores), administració bàsica i atenció al client (150 hores), Economia Social i Solidària (9 hores) i ACTIC bàsic (60 hores). Pel que fa al projecte d’eficiència energètica, ha inclòs un curs de 100 hores sobre la matèria i un altre de plataformes elevadores (7 hores).

La durada de les contractacions és de 6 mesos.

 

Arxivat a: Ocupació
Les sis persones contractades amb l'alcalde, José A. Montero, i la cap de l'OPEC, Mònica Cano.
Programa Treball als Barris.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona