CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Suport en la recerca de feina a joves amb diversitat funcional

Suport en la recerca de feina a joves amb diversitat funcional

27/06/2023

El Departament municipal d’Ocupació ha dut a terme en els darrers dies una sessió informativa adreçada a joves amb diversitat funcional que busquen feina. L’acció forma part de la “Dimensió Sociolaboral” del projecte “Dimensió Jove” que pretén donar suport integral al jovent del poble.

El Projecte de Foment de l'Ocupació Juvenil “Dimensió Sociolaboral”, emmarcat en el Pla de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona, continua desenvolupant accions per ajudar el jovent de Montornès a incorporar-se al mercat laboral.

Una de les darreres ha estat una sessió informativa adreçada a joves amb diversitat funcional en recerca de feina. Hi van assistir una desena de joves del poble i les seves famílies.

A la trobada es va oferir informació sobre els recursos laborals i assistencials existents i sobre l’obtenció del certificat que l’EVO (Equip de Valoració i Orientació laboral) atorga a les persones amb diversitat funcional, en funció de la seva situació individual. El certificat aporta una valoració tècnica de la capacitat laboral a persones majors de 16 anys amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %.

Actualment, el Departament municipal d’Ocupació té 24 joves usuaris/es d’entre 16 i 29 anys amb diversitat funcional i en procés actiu de recerca de feina.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Un moment de la sessió informativa de l'OPEC amb famílies i joves amb diversitat funcional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona