CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Procés de selecció de monitors/es de lleure, esportius/ves i vetlladors/es per al Casal de Vacances 2023

Procés de selecció de monitors/es de lleure, esportius/ves i vetlladors/es per al Casal de Vacances 2023

24/03/2023

Les persones aspirants formaran part d'una borsa de treball. Les sol·licituds es poden presentar fins al 18 d'abril de 2023.

L’Ajuntament ha obert el procés de selecció del personal que s’ocuparà dels casals de vacances municipals aquest estiu.

Es demanen perfils de monitors/es de lleure, esportius/ves i vetlladors/es que formaran part d’una borsa de treball de nova creació. Això vol dir que les persones que hagin format part de processos anteriors s'hauran de tornar a presentar.

Com a novetat, es crearà una borsa de treball de monitors/es de lleure amb titulació de graduat/da d’educació secundària obligatòria o titulació equivalent que, tot i no disposar de la titulació de monitor/a de lleure homologada per la Generalitat de Catalunya, es tindran en compte si és necessari per a la creació i complementació de l'equip de monitors/es que sí que tinguin la titulació específica. 

Concretament hi haurà 4 borses de treball: 

  • Borsa de monitor/a esportiu/va
  • Borsa de vetllador/a
  • Borsa de monitor/a de lleure amb la titulació de monitor/a de lleure, homologada per la Generalitat de Catalunya, o bé el Certificat de Professionalitat de Direcció i Coordinació d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil. Serà prioritària respecte de la borsa del número 4.
  • Borsa de monitor/a de lleure amb la titulació de graduat d’educació secundària obligatòria o titulació equivalent. 

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins al 18 d'abril de forma telemàtica a través de la instància genèrica, adjuntant la documentació requerida a les bases de la convocatòria que trobareu en l'enllaç adjunt. També de forma presencial a les Oficines d’Atenció Ciutadana Centre o Nord o per correu administratiu. En aquest darrer cas, caldrà enviar la sol·licitud escanejada amb el segell de correus a l'adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania, Infància, Joventut, Ocupació
Casal de Vacances (Imatge d'arxiu 2022)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona