CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Taller de ciberseguretat per a empreses

Taller de ciberseguretat per a empreses

05/04/2023

La formació tindrà lloc el 21 d’abril a l’OAC Centre de 10 a 11.30 h amb l’objectiu de saber com actuar davant un ciberatac. El taller tindrà format de simulacre i està adreçat a qualsevol persona que utilitzi eines digitals al seu lloc de feina.

El Projecte Treball, Talent i Tecnologia Vallès Oriental proposa un taller de governança de les conseqüències d'un ciberatac adreçat a tot tipus de persones treballadores que en el seu lloc de feina utilitzin eines digitals.

La formació, gratuïta, anirà a càrrec de l’expert en ciberseguretat i professor a la Universitat Pompeu Fabra Genís Margarit. La metodologia del taller serà de role playing, és a dir, de simulacre. Les persones participants viuran la reproducció d’escenaris d’amenaça basats en un cas pràctic d’un negoci de la cadena de valor de l’alimentació però escalable a la realitat de cada empresa.

El taller es farà el 21 d’abril a l’OAC Centre (carrer de Sant Isidre, 11-13, 1ª planta), de 10 a 11.30 h. Per inscriure’s cal omplir aquest formulari.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona