CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Formació i converses per millorar l’ocupabilitat de les persones usuàries de la borsa de treball

Formació i converses per millorar l’ocupabilitat de les persones usuàries de la borsa de treball

10/07/2023

En els darrers mesos un centenar de persones han realitzat un total de vuit cursos organitzats pel Departament municipal d'Ocupació per facilitar l'ocupabilitat de les persones del poble que busquen feina. Recentment també han començat diversos grups de conversa en castellà per a persones que tenen dificultats amb l'idioma que tindran lloc setmanalment a la Biblioteca.

El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament continua oferint activitats formatives a les persones inscrites a la borsa de treball amb l’objectiu de millorar les seves opcions en la recerca de feina.

En el darrer trimestre 95 persones d’edats i perfils diferents han seguit vuit cursos al Casal de Cultura i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre. Les propostes compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

A les sessions, els i les participants han tractat qüestions com les sortides laborals que hi ha en l’actualitat, la importància de l’alfabetització digital per buscar feina o les diferències entre entrevistes curriculars i entrevistes per competències. També han conegut plataformes com Infojobs i xarxes socials com Instagram, LinkedIn i Tiktok, així com el funcionament dels canals d’oferta pública d’ocupació.

Més opcions per trobar feina entre la població migrada

En els darrers dies també s’ha donat inici a uns nous grups de conversa en castellà que tindran lloc cada setmana a la Biblioteca. L’OPEC i la Biblioteca han coordinat aquesta proposta perquè les persones migrades tinguin més oportunitats en la recerca de feina millorant les seves competències lingüístiques. La voluntària Chus Llácer dinamitza les trobades.

Hi ha sessions els dimarts de 15 a 16 h i els dijous de 9.30 a 10.30 h.

Arxivat a: Ocupació
Un dels cursos realitzats al Casal de Cultura.
Participants en els grups de conversa de castellà amb la voluntària Chus Llácer i la integradora social de l'OPEC.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona