CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Col·locació de la primera pedra del nou centre logístic d’Scannell Properties a Montornès

Col·locació de la primera pedra del nou centre logístic d’Scannell Properties a Montornès

21/03/2023

L’alcalde, José A. Montero, i el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, han presidit l’acte de col·locació de la primera pedra de l’anomenat Logistic Park Montornès. Les instal·lacions, de més de 13.500 m2, ocuparan part del terreny sobre el qual estava construït la discoteca Bora Bora, enderrocada el maig de l’any passat.

Aquest migdia ha tingut lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del nou centre logístic que l’empresa nord-americana Scannell Properties construirà a Montornès. La planta està dissenyada per a companyies de logística, distribució o comerç electrònic que vulguin llogar-la. Segons les previsions, la inauguració de l’espai serà a finals d’aquest any.

El centre, de més de 13.500 m2, és el segon que Scannell ha promogut a Catalunya. El 2022 va impulsar la construcció d’una nau de 21.000 m2 a Santa Perpètua de Mogoda. El projecte de la plataforma logística de Montornès compta amb el certificat BREEAM Very Good, un distintiu internacional que l’organització BRE Global de Regne Unit atorga a iniciatives que segueixen criteris de sostenibilitat. En aquest sentit, les instal·lacions de Montornès comptaran amb panells fotovoltaics, il·luminació LED i punts de recàrrega de vehicles. A més, es reutilitzaran bona part dels materials procedents de l’enderroc de l’edifici anterior en la construcció del nou.

L’acte de col·locació de la primera pedra de la nova instal·lació ha estat presidit per l’alcalde, José A. Montero, i el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe. També hi ha assistit el director d’Scanell Properties a Europa, Amaury Gariel. A més dels parlaments, tots tres han enterrat una càpsula del temps amb billets i monedes en curs, l’acta de replantejament del projecte, i exemplars de diaris i revistes, entre els quals n’hi havia un del butlletí municipal Montornès Viu.

El nou centre logístic d’Scanell Properties a Montornès ocupa part dels terrenys on hi era la discoteca Bora Bora abans de ser enderrocada el maig de l’any passat.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 L'alcalde, José A. Montero, el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, i el director d’Scanell Properties a Europa, Amaury Gariel, amb la càpsula del temps.
Un moment de l'acte.
L'alcalde, José A. Montero, el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, i el director d’Scanell Properties a Europa, Amaury Gariel, enterren la càpsula del temps.
Intervenció de l'alcalde, José A. Montero.
El director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe.
Un moment de l'acte.
Terrenys del futur centre logístic d'Scannell Properties a Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona