CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Joventut

Joventut

Opcions

Notícies per data

  1. Xerrada amb Fanny Pajarón i Alberto Leandro, de Cobega.
    28/10/2022
    Les xerrades entre les empreses i els joves d’entre 16 i 29 anys continuen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre. A les trobades es tracten qüestions com les competències clau en el mercat laboral i els processos de selecció. Des del juliol de l’any passat el programa de foment de l’ocupació juvenil “Dimensió Sociolaboral” ha atès més de 240 persones.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació
  2. 5a Fira de l'Economia Social i Solidària
    25/10/2022
    “Cuidem-nos per poder cuidar” és el lema de la 5a Fira de l'Economia Social i Solidària (FESS) que se celebrarà a Montornès entre el 4 i el 12 de novembre. Hi haurà una sessió sobre les cures a les organitzacions, un taller sobre l’autocura de les dones que fan cures i una jornada dedicada al treball de cures i als recursos per a famílies amb membres amb diversitat funcional. Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  3. Butlletes per presentar propostes als pressupostos Kosmos 2023.
    24/10/2022
    Per cinquè any, el jovent de Montornès podrà proposar, votar i organitzar activitats amb part del pressupost del Departament de Joventut. Els i les joves podran presentar les butlletes fins al 7 de novembre. Com a novetat, hi haurà dues assemblees per fer les votacions: el 18 de novembre per a majors de 18 anys i el 20 del mateix mes per a joves de 12 a 17 anys.
    Arxivat a: Joventut
  4. Un moment de la jornada "Equipaments 2030: responsables i educadors".
    05/10/2022
    Montornès és un dels 11 municipis que han aconseguit les distincions que la Diputació atorga als equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut que poden arribar a ser edificis inclusius, igualitaris i sostenibles i a la vegada promoure la participació de les persones usuàries.
    Arxivat a: Ajuntament, Joventut
  5. Cartell de l'activitat.
    26/09/2022
    Durant tot el dissabte 1 d’octubre, el grup impulsor del FOAM i el Departament de Joventut han organitzat prop d’una vintena d’activitats al Centre Juvenil Sputnik. Entre les novetats hi ha una exhibició de Quidditch, un Scrabble gegant, una xerrada sobre l’ús de les pantalles o un espectacle a càrrec dels populars youtubers El Bleda y Vulvarde.
    Arxivat a: Joventut
  6. .
    15/09/2022
    Aquest mes de setembre s’ha obert el procés per participar en el càsting que servirà per escollir la persona que representi Vallès Visió en la tercera edició del programa Objectiu Paki. La crida s’adreça a joves d’entre 13 i 20 anys. El termini d'inscripció finalitza el 30 de setembre.
    Arxivat a: Cultura i festes, Joventut
  7. Foto de grup amb els infants assistents a la inauguració.
    14/09/2022
    L’acte ha comptat amb la presència del fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; així com de representants de la Fundació Cruyff, de la Fundació FC Barcelona i de la Fundació ”la Caixa”. Per part de l’Ajuntament hi ha assistit l’alcalde, José A. Montero, i altres membres del Consistori. Prèviament, la jugadora del primer equip del FC Barcelona Laia Codina ha signat autògrafs als infants assistents. La inauguració ha anat seguida d’una festa.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Territori, Via pública
  8. Foto de família entre les persones que han intervingut a l'acte de presentació de la Festa Major 2022.
    07/09/2022
    Aquest dimecres el Teatre Margarida Xirgu ha acollit la presentació de la Festa Major 2022. Durant l'acte també s’ha presentat el vídeo de la Festa Major, que incideix en aspectes com la convivència i el feminisme, i la caravana “Dimensioneta”.
    Arxivat a: Cultura i festes, Igualtat, Joventut
  9. Sortida al Tibidabo.
    26/07/2022
    A l’entorn de 1.700 persones han participat en les activitats del programa Estiu Jove, impulsat des del Departament de Joventut a partir de les activitats triades als pressupostos participatius Kosmos. 122 persones més han format part de l’organització de les mateixes. Entre elles hi ha hagut sortides, tallers, espectacles i activitats esportives.
    Arxivat a: Joventut
  10. Cartell de l'activitat.
    07/07/2022
    La nit del 9 al 10 de juliol, Montornès serà l’escenari d’un joc de rol en viu. L’activitat va ser una de les escollides per l'Assemblea Jove en el marc dels pressupostos Kosmos 2022. L’acció es desenvoluparà entre les 22 h i les 4 h per diversos carrers del centre, per la qual cosa s’avisa els veïns que no s’espantin si veuen moviment i persones disfressades de zombi.
    Arxivat a: Joventut
Anterior Pàgina 5 de 25 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona