CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Joventut

Joventut

Opcions

Notícies per data

  1. Foto de família a l'inici de la jornada amb representants de la Diputació, Generalitat, Consell Comarcal i Ajuntament de Montornès
    24/02/2023
    A l’entorn d’un centenar de professionals relacionats amb l’àmbit de la joventut, la participació i l’acció comunitària han assistit aquest divendres a la Jornada #VallèsJove. Ha estat dedicada als pressupostos participatius joves i a les experiències realitzades a Catalunya, entre les quals hi ha els pressupostos participatius Kosmos de Montornès.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut
  2. 9 dels 10 joves contractats dins del programa FPO Dual a Montornès.
    01/02/2023
    A partir d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament ha contractat 10 joves per formar-se i treballar en activitats auxiliars de magatzem, operacions amb carretons elevadors i manipulació d’aliments. Una cinquantena de persones d’entre 16 i 29 anys es van presentar al procés de selecció, que va incloure entrevistes personalitzades i una formació professionalitzadora.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  3. Cartell de l'activitat.
    30/01/2023
    Per tercer any consecutiu, el Departament de Joventut organitza una sortida a la neu en el marc dels pressupostos participatius joves Kosmos. L’esquiada tindrà lloc el 20 de febrer i per assistir-hi caldrà apuntar-s’hi abans del 8 del mateix mes als centres juvenils Sputnik o Satèl·lit. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es realitzarà un sorteig.
    Arxivat a: Joventut
  4. Programa "Eduquem i gaudim en família" del 1r trimestre de 2023
    26/01/2023
    Aquest mes s’ha posat en marxa la programació “Eduquem i gaudim en família” del primer trimestre de l’any. Continuen les activitats amb periodicitat mensual i les puntuals amb contes, tallers familiars, xerrades i espectacles.
    Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
  5. Cartell de l'activitat.
    13/12/2022
    El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç seleccionarà els i les joves entre aquest mes i el gener. Les persones contractades dedicaran una part de la jornada a l’empresa col·laboradora i l’altra al centre formatiu que els proporcionarà el carnet de carretó elevador o bé el de manipulació d’aliments.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació
  6. Votació individual a l'Assemblea Jove de 12 a 17 anys.
    24/11/2022
    Els pressupostos juvenils Kosmos 2023 inclouran un total de 20 propostes escollides per gairebé 300 persones d’entre 12 i 30 anys a les dues Assemblees Joves celebrades en els darrers dies. Entre les activitats més votades hi ha festes de Nadal i Carnaval, les sortides de l’Estiu Jove i una jornada de pintura i vins a l’aire lliure.
    Arxivat a: Joventut
  7. Els tres joves contractats com a monitors dinamitzadors poliesportius.
    23/11/2022
    En els darrers dies, tres dels joves que van participar en la formació inclosa en el projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral han començat a treballar com a monitors dinamitzadors poliesportius. La durada dels contractes, en modalitat de Plans d’Ocupació Local, és de 6 mesos.
    Arxivat a: Ajuntament, Esports, Joventut, Ocupació
  8. El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, amb Marta Rodríguez, d'APINDEP, i el seu cuidador.
    02/11/2022
    Una xerrada – taller sobre la importància de les cures en les organitzacions donarà el tret de sortida a les activitats de la FESS aquest divendres al matí. El regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i la representant d’APINDEP i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental Marta Rodríguez han presentat les propostes aquest migdia a Can Saurina.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  9. Xerrada amb Fanny Pajarón i Alberto Leandro, de Cobega.
    28/10/2022
    Les xerrades entre les empreses i els joves d’entre 16 i 29 anys continuen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre. A les trobades es tracten qüestions com les competències clau en el mercat laboral i els processos de selecció. Des del juliol de l’any passat el programa de foment de l’ocupació juvenil “Dimensió Sociolaboral” ha atès més de 240 persones.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació
  10. 5a Fira de l'Economia Social i Solidària
    25/10/2022
    “Cuidem-nos per poder cuidar” és el lema de la 5a Fira de l'Economia Social i Solidària (FESS) que se celebrarà a Montornès entre el 4 i el 12 de novembre. Hi haurà una sessió sobre les cures a les organitzacions, un taller sobre l’autocura de les dones que fan cures i una jornada dedicada al treball de cures i als recursos per a famílies amb membres amb diversitat funcional. Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 4 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona