CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Eurovision en pantalla gegant i un torneig de futbol, properes propostes dels Kosmos de Joventut

Eurovision en pantalla gegant i un torneig de futbol, properes propostes dels Kosmos de Joventut

07/05/2024

Aquest dissabte es duran a terme dues propostes incloses en els pressupostos participatius Kosmos de Joventut: la projecció de la gala d’Eurovision al pati del Centre Juvenil Sputnik i el torneig de futbol Mini Cup al Cruyff Court.

Les activitats dels pressupostos participatius Kosmos 2024 del Departament de Joventut continuaran aquest dissabte, 11 de maig, amb la música i el futbol com a protagonistes.

D’una banda, per tercer any consecutiu, l’amfiteatre del Centre Juvenil Sputnik acollirà la projecció de la gala d’Eurovision. La gala començarà en directe a les 21 h i, prèviament, a les 20 h, es realitzarà un concurs eurovisiu amb l'app Kahoot. El públic assistent es podrà portar el seu sopar de casa. Un cop acabin les actuacions, els montornesencs i montornesenques faran les seves pròpies votacions. Durant l’actuació d’Israel, es farà una acció per la pau.

D’altra banda, entre les 14 i les 21 h, al Cruyff Court de Montornès Nord s’hi disputarà la Mini Cup, un torneig de futbol adreçat a joves nascuts/des entre 2008 i 2011. Els partits tindran una durada de 10 minuts i seran en format lligueta i eliminatòria. Durant els mateixos hi haurà aturades per treure cartes que poden canviar les condicions del joc. Les inscripcions per participar-hi estan tancades.

En cas de pluja la projecció de la gala d’Eurovision serà a l’interior del Centre Juvenil Sputnik.

Arxivat a: Joventut
Cartells de les activitats.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona