CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Impuls al talent local amb els pressupostos participatius joves Kosmos

Impuls al talent local amb els pressupostos participatius joves Kosmos

14/03/2024

El 23 de març, la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu es convertirà en una sala d’exposició per a cantants i músics locals amb l’activitat “222 Showroom”. De 18 a 22 h, es podrà escoltar música urbana combinada amb sessions de DJ.

El jovent de Montornès ha tornat a apostar pel talent musical amb l’activitat “222 Showroom”, la tercera proposta més votada de les presentades als pressupostos participatius joves Kosmos 2024 de 18 a 30 anys. L’esdeveniment omplirà de música la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu la tarda del dissabte 23 de març, de 18 a 22 h.

Els artistes que es presentaran són joves que acaben de començar en el món de la música; per a alguns fins i tot serà la primera actuació amb públic. El gènere predominant serà l’urbà, amb tocs de rap, trap, reggaeton i drill, entre d’altres. La vetllada comptarà també amb sessions de DJ.

El grup impulsor de la proposta ha treballat bona part de les cançons a 222 Estudios, un estudi de gravació amb seu a Montornès, creat pels mateixos joves. Aquí s'han enregistrat, mesclat i produït els temes que es podran escoltar en exclusiva durant l’esdeveniment. A l'entorn del projecte es mouen prop de 20 persones, comptant artistes, dissenyadors gràfics, càmeres i el grup motor.

L’entrada per al “222 Showroom” és gratuïta i hi podran accedir persones de totes les edats. La dotació econòmica de l’activitat, finançada amb els Kosmos joves 2024, és de 1.700 €.

Arxivat a: Joventut
Cartell del "222 Showroom"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona