Un any més el veïnat ha compartit els seus records de la Festa Major a les xarxes socials amb les etiquetes #FMMontornes17 i #Montornès. Aquí teniu l’Storify amb les publicacions més destacades.
Tot i haver hagut de suspendre el Toc d'Inici i el Seguici per la pluja, la Festa Major 2017 ha tirat endavant!
De moment, es mantenen els actes previstos al programa per al cap de setmana. Si hi ha cap canvi es farà saber a través del web municipal...
- Suspès el Toc d'inici previst a les 18.30 h a la plaça de Pau Picasso i el Seguici de Festa Major de les 19.30 h a la plaça de Joan Miró
- El Photocall de Festa Major previst per avui de 19 a 21 h a l'avinguda Llibertat es trasllada al diumenge 17 ...
Les penyes Pere Anton i Els Bartomeus han presentat aquest dijous "Les postres de Festa Major", una creació del pastisser local Jaume Viñallonga, guardonat recentment amb el Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2017 que atorga la Generalitat.
És la primera vegada que la Festa Major té unes postres creades especialment per a l'ocasió.
Un centenar de joves del poble participen aquesta setmana en diverses proves emmarcades en la gimcana La Clau 6.0. La proposta, a càrrec de l'Esplai Panda, és una de les activitats incloses en el programa de Festa Major.
El 15 de setembre finalitza el termini de presentació d'imatges per al concurs anual que convoca el Parc de la Serralada Litoral. Tothom qui participi pot entregar fins a quatre fotografies inèdites.
Aquests dies s'enllesteix la distribució del programa de Festa Major. L'Open que organitza el Club Tennis Montornès ha encetat aquest dilluns la programació.
El termini d'inscripcions per als nous cursos que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística romandrà obert del 12 al 22 de setembre. Les classes a Montornès començaran el 26 de setembre.
Del 4 al 8 de setembre romandrà obert al Casal de Cultura el segon termini de preinscripcions per a la programació 2017-2018 de l'equipament. La vintena de tallers inclosos mobilitzen al voltant de 500 persones a l'any.