CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Fotografia el Parc de la Serralada Litoral

Fotografia el Parc de la Serralada Litoral

14/08/2018

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha convocat la 10a edició del seu certamen fotogràfic. Les imatges es poden presentar fins al 15 d'octubre.

Un any més, s'ha posat en marxa el concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral. En aquesta ocasió, la temàtica és un color del parc.

El certamen estableix dues categories: una per al públic en general i una altra per a nens i nenes de fins a 12 anys.

El concurs premiarà les tres millors fotografies. El primer premi consisteix en un cap de setmana per a dues persones en una casa rural, mentre que el segon i el tercer consta d'una cistella de productes agroalimentaris.

L'organització publicarà les imatges a la pàgina de Facebook del Parc de la Serralada Litoral. La instantània que tingui més "m'agrada" s'emportarà el premi del públic, un àpat per a dues persones en un dels restaurants que participen en el programa El Parc a Taula.

Les fotografies dels infants menors de 12 anys formaran part d'un pòster que editarà el consorci. Els nens i nenes podran prendre part, a més, en una jornada naturalista de descoberta del parc.

Les persones interessades a participar-hi poden presentar un màxim de quatre fotografies inèdites fins al 15 d'octubre a les 23.55 h. Cal enviar les imatges per correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) juntament amb el formulari que hi ha al web del concurs.

Arxivat a: Cultura i festes, General
Cartell del Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona