CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Festa Major tindrà unes pregoneres de conte

La Festa Major tindrà unes pregoneres de conte

23/07/2018

Les contacontes Mercè Rubí i Mon Mas seran les encarregades de fer el pregó de la Festa Major en homenatge al 50 aniversari de la Biblioteca. Dins de la programació, s'incrementen les activitats per al públic familiar.

La festa grossa de Montornès, que se celebrarà del 14 al 17 de setembre, arriba marcada per dues efemèrides: els 30 anys de la Cremada de l'Ajuntament a càrrec de la Colla de Diables i el 50è aniversari de la Biblioteca, que ha propiciat que les pregoneres siguin les contacontes Mercè Rubí i Mon Mas.

Aquesta setmana s'ha publicat un vídeo en què aquestes dues conegudes contacontes ho expliquen. Ambdues dinamitzen des de fa anys les activitats dedicades als contes que es desenvolupen a la Biblioteca i altres propostes com la marató de contes que es fa per Sant Jordi a la plaça de Pau Picasso.

Pel que fa a la resta de programació de la Festa Major, que la Comissió de festes està ultimant, s'incrementen les activitats per al públic familiar. A més de la Moguda Panda del dia 15, el programa incorpora un concert a càrrec de Heavy per Xics, el diumenge 16, i El laberint, una instal·lació on perdre's amb la canalla i passar una bona estona el dilluns 17.

Humor, música i conscienciació

L'humor reivindicatiu també tindrà veu pròpia amb l'actuació de tres reconegudes monologuistes: Patricia Galván, Eva Cabezas i Sil de Castro, la nit del 16 a la plaça de Pau Picasso.

Els concerts vindran de la mà d'El Niño de la Hipoteca i DJ, Tapeo Sound System, La Loca Histeria, Raggatunning i Los Mil hombres. La música local estarà representada per Proyecto Píharo i Etapa Reina.

Més que mai, durant la festa s'insistirà en el missatge No és No, per evitar les actituds sexistes. Alhora, s’intensificarà la campanya Hidrata’t per un consum responsable de l'alcohol.

Arxivat a: Cultura i festes
Mercè Rubí i Mon Mas
La Mercè Rubí la Mon Mas a la XII Marató de contes (Sant Jordi 2018)
Mercè Rubí i Mon Mas a la Marató de Contes (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona