CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cultura i festes

Cultura i festes

Opcions

Notícies per data

  1. La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i l'alcalde, José A. Montero, obrint la 1a capsa del calendari d'advent.
    01/12/2023
    Des d’avui, 1 de desembre, i fins al dia 24, persones i col·lectius del poble aniran destapant les caixes i descobrint una endevinalla. Les respostes s’aniran desvetllant dia a dia al mateix calendari.
    Arxivat a: Cultura i festes
  2. 29/11/2023 - Aplec de Sant Sadurní
    30/11/2023
    Els elements més emblemàtics de la cultura popular de Montornès han tornat a fer acte de presència al carrer en els darrers dies.
    Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
  3. Cartell de l'activitat.
    20/11/2023
    El projecte "Més que ciència" permet a persones grans i/o amb necessitats especials “viatjar” amb l’ús d’ulleres de realitat virtual. La subhasta de productes i serveis de la penya Pere Anton compta amb la col·laboració d’establiments del poble i tindrà lloc el 16 de desembre al Centre Juvenil Sputnik.
    Arxivat a: Cultura i festes
  4. L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, amb els infants i joves participants en el concurs.
    14/11/2023
    L'equipament ha lliurat un obsequi a la desena de nens i nenes del poble que han llegit i pres part en aquesta iniciativa de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques. També s’ha lliurat un lot de llibres a la jove Cloe Piris, que ha acabat 5a de Catalunya a la categoria de 12 a 16 anys.
    Arxivat a: Cultura i festes
  5. .
    10/11/2023
    El programa de les Festes de Tardor 2023 inclou més de 30 propostes de tota mena des del 12 de novembre i fins al 6 de desembre. No hi faltaran activitats ja consolidades com la cercavila de Sant Sadurní, la paella popular o el ral·li fotogràfic.
    Arxivat a: Cultura i festes
  6. Cartell de l'activitat.
    10/11/2023
    Emmarcada en la celebració de l’Any Vallverdú, la mostra repassa la trajectòria de l’autor, que és un dels referents en la literatura catalana gràcies a obres com el llibre infantil “Rovelló”. A Montornès el públic podrà veure l’exposició al Casal de Cultura entre el 16 i el 30 de novembre. A més, el 22 del mateix mes l’espai acollirà una xerrada sobre l’escriptor.
    Arxivat a: Cultura i festes
  7. .
    07/11/2023
    Qui vulgui acompanyar els Reis d’Orient quan vinguin a Montornès, té temps per apuntar-s'hi fins al 5 de desembre. Hi ha 18 places de patge disponibles per a infants de 8 a 13 anys. El sorteig entre tots/es els/les nens/es candidats/es serà el 12 de desembre.
    Arxivat a: Cultura i festes, Infància
  8. Final de la representació d'"El Petit Príncep... a Montornès", amb tots els personatges i membres de l'equip a l'escenari.
    24/10/2023
    Aquest cap de setmana més de 1.100 persones han vist l’adaptació que l’Associació Cultural Palau Dalmanla de Montornès ha fet de la popular novel·la d’Antoine de Saint-Exupéry, barrejant teatre, filmacions, música i dansa.
    Arxivat a: Cultura i festes
  9. Imatge del concurs.
    20/10/2023
    Entre el 27 d’octubre i el 23 de novembre el veïnat podrà intentar resoldre les frases fetes en català que hi haurà a un total de 45 comerços del poble. L’Oficina de Català i la Unió de Botiguers de Montornès sortejaran tres xecs regal moneder per bescanviar a les botigues associades.
    Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
  10. Imatge de la programació.
    05/10/2023
    Aquest curs l’equipament acollirà prop d’una vintena de tallers de manualitats, dansa i fotografia, entre altres disciplines. Per apuntar-s’hi caldrà fer les inscripcions al web inscripcions.montornes.cat entre el 16 i el 26 d’octubre. Les persones que necessitin ajuda a l’hora de fer les sol·licituds podran adreçar-se presencialment al Casal de Cultura.
    Arxivat a: Cultura i festes
Anterior Pàgina 4 de 59 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona