CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cultura i festes

Cultura i festes

Opcions

Notícies per data

  1. Imatge de la programació.
    05/10/2023
    Aquest curs l’equipament acollirà prop d’una vintena de tallers de manualitats, dansa i fotografia, entre altres disciplines. Per apuntar-s’hi caldrà fer les inscripcions al web inscripcions.montornes.cat entre el 16 i el 26 d’octubre. Les persones que necessitin ajuda a l’hora de fer les sol·licituds podran adreçar-se presencialment al Casal de Cultura.
    Arxivat a: Cultura i festes
  2. Imatge de les JEP 2023 a Montornès.
    04/10/2023
    Montornès s’ha adherit a aquesta iniciativa amb visites guiades i teatralitzades els dies 14 i 15 d’octubre al refugi antiaeri de Ca l’Arnau, la Torre del Telègraf i el jaciment romà Mons Observans.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  3. Usuàries de la Biblioteca de Montornès buscant llibres.
    28/09/2023
    L’equipament recuperarà la programació d’activitats mensuals en els propers dies, amb propostes com les sessions de contacontes, els clubs de lectura i les converses d’idiomes, entre d’altres.
    Arxivat a: Cultura i festes
  4. 17/09/2023 - Dansa de la Batalla
    19/09/2023
    Després de l’inici plujós dels actes centrals de la Festa Major, la resta d’activitats han funcionat sense cap canvi i amb una participació activa del veïnat. Des d’avui està disponible un resum fotogràfic al web municipal, a més de les imatges que hi ha publicades a les xarxes socials del Departament de Cultura i Festes.
    Arxivat a: Cultura i festes
  5. .
    15/09/2023
    El photocall i el pregó de la Festa Major es traslladen al Teatre Margarida Xirgu i la cremada de l’Ajuntament s’ajorna fins demà dissabte. Els concerts d’aquest divendres a la nit tindran lloc a la Carpa Polivalent El Sorralet.
    Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
  6. Recursos disponibles contra les agressions sexistes i masclistes.
    14/09/2023
    El Departament de Feminisme i Diversitats de l’Ajuntament ha reeditat la campanya de sensibilització contra les agressions masclistes durant les festes. Les nits del 15, 16 i 17 de setembre, la zona de concerts comptarà amb un Punt Lila amb professionals que donaran informació sobre el tema. El Departament de Salut Pública habilitarà l'Espai Crític, de prevenció i informació sobre consum d'alcohol i drogues.
    Arxivat a: Cultura i festes, Igualtat
  7. Un moment de l'actuació de l'Esbart Dansaire de La Lira.
    11/09/2023
    L’acte ha començat amb un minut de silenci en senyal de dol per les víctimes del terratrèmol al Marroc. Els parlaments han acabat amb unes paraules de condol de l'alcalde per l'accident mortal de diumenge a Montmeló. La commemoració de la Diada ha comptat amb l'assistència d'unes 250 persones.
    Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes
  8. Foto de família entre les persones que han intervingut a l'acte de presentació de la Festa Major 2023.
    08/09/2023
    El Teatre Margarida Xirgu ha tornat a ser l’escenari de la presentació de les activitats de la Festa Major. Aquest dimecres representants de la Comissió de Festes han donat a conèixer les propostes més destacades de la programació.
    Arxivat a: Cultura i festes
  9. L'equip de pastissers de la pastissera Viñallonga amb l'alcalde, José A. Montero; la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; i representants de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus.
    06/09/2023
    La Pastisseria Viñallonga i les penyes Els Bartomeus i Pere Anton han presentat aquest dimecres les postres creades per a la Festa Major d’enguany. La pinya, la llima i la llimona són les protagonistes d’aquest pastisset i ho seran també d’un croissant que arribarà properament.
    Arxivat a: Cultura i festes
  10. Un moment de l'acte institucional de la Diada de 2022.
    31/08/2023
    Un any més, els jardins de l’Ajuntament i el monòlit de l’Onze de Setembre seran l’escenari de la celebració. A més de l’ofrena floral, el públic podrà veure actuacions de la coral i l’esbart dansaire de La Lira, així com ballar sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí. Com a novetat, es recuperarà el Ball de l’Homenatge.
    Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes
Anterior Pàgina 5 de 59 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona