CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cultura i festes

Cultura i festes

Opcions

Notícies per data

  1. Imatge de promoció del Concurs de disfresses de Carnaval 2024
    17/01/2024
    La rua de Carnaval i el concurs de disfresses tindran lloc el dissabte, 10 de febrer. Es poden formalitzar les inscripcions fins al dia 8 a les 19 h. Hi ha 2.400 € en premis.
    Arxivat a: Cultura i festes, Infància, Joventut
  2. "Les Pastoretes" de Montornès 2024. Foto: Ass. La Remençada
    16/01/2024
    Per segon any, el Teatre Margarida Xirgu ha acollit la representació de “Les Pastoretes”, una versió local i força original dels clàssics “Pastorets”, creada per l’Associació La Remençada.
    Arxivat a: Cultura i festes
  3. Treballs a la capella del Castell de Sant Miquel.
    29/12/2023
    L’equip d’arqueòlegs i arqueòlogues ha iniciat nous treballs al conjunt medieval del castell per desenrunar i documentar la capella i el seu voltant, així com per recuperar un tram de la muralla jussana que delimitava la fortificació.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  4. Bústies reials a la plaça de Pau Picasso.
    27/12/2023
    Els infants ja poden enviar les cartes a Ses Majestats a través de les bústies reials que hi ha a la plaça de Pau Picasso i a la plaça del Poble. Els tres personatges passaran per Montornès el 5 de gener amb la tradicional cavalcada i la recepció reial a El Sorralet.
    Arxivat a: Cultura i festes
  5. Imatge de la programació "Montornès aixeca el teló" Gener - maig 2024.
    22/12/2023
    L’actriu Judit Martín donarà el tret de sortida a la programació de gener a maig amb el seu espectacle “Not Talent” el 19 de gener al Teatre Margarida Xirgu. El document recull altres cinc propostes teatrals i musicals, així com noves projeccions del Cicle Gaudí. Les entrades ja estan disponibles al web entrades.montornes.cat
    Arxivat a: Cultura i festes
  6. Foto de família en acabar la subhasta.
    18/12/2023
    Prop de 40 veïns i veïnes han participat en la quarta edició de la iniciativa, enguany centrada en un projecte que apropa les noves tecnologies i la ciència a persones grans, dependents, amb problemes de mobilitat i/o necessitats especials.
    Arxivat a: Cultura i festes
  7. Les persones guanyadores del 7è Ral·li fotogràfic de Sant Sadurní amb la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez (dreta).
    15/12/2023
    Un total de 16 persones han participat en l’edició 2023 del concurs fotogràfic. En els darrers dies s’han lliurat el premis del certamen en un acte que ha servit per inaugurar una exposició que romandrà fins al 21 de desembre al Casal de Cultura.
    Arxivat a: Cultura i festes
  8. Cartell de l'activitat.
    14/12/2023
    Aquest dijous s’han posat a la venda les entrades per a la festa que tindrà lloc la matinada de l’1 de gener de 2024. Es poden adquirir al web entrades.montornes.cat i el seu preu oscil·la entre els 7.5 i els 20 euros, depenent de les bonificacions aplicades.
    Arxivat a: Cultura i festes
  9. .
    07/12/2023
    Entre el 19 i el 21 de desembre el Consorci per a la Normalització Lingüística mantindrà obert el termini per apuntar-se a les formacions presencials de català del 2n trimestre. Hi ha l’opció de formalitzar-les en línia o bé al Casal de Cultura.
    Arxivat a: Cultura i festes
  10. La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i l'alcalde, José A. Montero, obrint la 1a capsa del calendari d'advent.
    01/12/2023
    Des d’avui, 1 de desembre, i fins al dia 24, persones i col·lectius del poble aniran destapant les caixes i descobrint una endevinalla. Les respostes s’aniran desvetllant dia a dia al mateix calendari.
    Arxivat a: Cultura i festes
Anterior Pàgina 3 de 58 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona