CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

 1. Benvinguda a l'alumnat de l'Escola Can Parera
  06/09/2023
  Un total de 1.423 alumnes han assistit al primer dia de classe a a les cinc escoles d’Infantil i Primària de Montornès. També els 815 alumnes que cursen l'ESO als instituts. El dimarts 12, començaran el curs 141 nois i noies que cursaran el Batxillerat, 70 que iniciaran els cicles formatius de grau mitjà i 30 que seguiran el Pla de Transició al Treball (PTT).
  Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
 2. .
  04/09/2023
  Fins al moment, l’Ajuntament ha tramitat 489 sol·licituds, dels quals 310 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.
  Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
 3. Logotip de l'Esplai Panda
  18/07/2023
  Segons explica l’entitat en un comunicat, l’esplai es troba en un procés de canvi generacional amb baixes de monitors i monitores titulats i noves incorporacions que encara no disposen d’un grau de formació òptim. La situació impossibilita afrontar l’activitat amb la seguretat i qualitat necessàries.
  Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
 4. Activitats d'aigua al Casal de Vacances de Lleure.
  07/07/2023
  Més de 600 infants participen en els casals municipals de vacances a l’Escola Can Parera i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. També n’hi ha un centenar que segueixen els campus esportius del Club Bàsquet Vila de Montornès i de l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala a la Carpa Polivalent El Sorralet.
  Arxivat a: Educació, Esports
 5. Els/les premiats/des amb els/les directores del centres educatius i l'alcalde, José A. Montero.
  21/06/2023
  Aquest dimarts s’ha celebrat l’acte públic de lliurament dels premis que l’Ajuntament atorga en reconeixement a l’esforç de l’alumnat del municipi amb millors notes. També s’han presentat els treballs de recerca de 2n de Batxillerat i els de síntesi dels CFGM premiats els curs 2022-23.
  Arxivat a: Educació
 6. Imatge de promoció de les activitats extraescolars del curs 2023-24
  20/06/2023
  Aquesta setmana es duen a terme a les escoles d’infantil i primària sessions informatives sobre l’oferta conjunta d’activitats extraescolars organitzades per les AMPA per al proper curs. N’hi ha més d’un centenar obertes als infants amb independència de l’escola a la qual assisteixen.
  Arxivat a: Educació, Infància
 7. Paradeta de la cooperativa L'Hort de l'Àvia, de l'Escola Mogent.
  16/06/2023
  Després de crear les seves cooperatives i elaborar els seus productes, l’alumnat de les escoles Palau d’Ametlla, Mogent i Marinada que enguany ha participat en el CuEmE ha venut verdures, manualitats i altres objectes a la plaça de Pau Picasso per recaptar fons per a les entitats Globus pels Valents, Montornès Animal i Fundació Privada Vallès Oriental.
  Arxivat a: Educació
 8. Imatge: Freepik
  15/06/2023
  Les preinscripcions per a l’alumnat nou es podran formalitzar del 20 al 28 de juny. El CFA Marinada ofereix formacions de llengües (catalana, castellana i anglesa), preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, i informàtica COMPETIC 2.
  Arxivat a: Ciutadania, Educació
 9. L'alcalde en funcions, José A. Montero, entregant els diplomes.
  14/06/2023
  Un total de 24 nois i noies han obtingut el graduat del PFI-PTT del curs 2022-23. Aquest dimarts s'ha fet l’entrega de diplomes a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata.
  Arxivat a: Educació, Ocupació
 10. Un moment de l'acte.
  12/06/2023
  Gairebé 40 infants i joves han participat en els programes de reforç lector LECXIT i Veus amb Altaveus aquest curs a la Biblioteca i en el marc del projecte Montornès, Poble Lector. En els darrers dies s’ha celebrat la cloenda de les dues activitats i dels clubs de lectura de 8 a 13 anys.
  Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Anterior Pàgina 2 de 38 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona