CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

  1. Cursos de fabricació mecànica i de cuina al PFI-PTT de Montornès. (imatges: PTT)
    12/04/2024
    A Montornès s’imparteixen els mòduls de Fabricació mecànica i d’ajust i soldadura, i d’Hoteleria: Cuina i serveis de restauració. Les preinscripcions per al proper curs del PFI-PTT tindran lloc del 2 al 9 de juny. En aquesta ocasió s’hauran de fer de forma telemàtica.
    Arxivat a: Educació
  2. .
    11/04/2024
    Un any més, la plaça de Pau Picasso serà l'escenari de la celebració de la diada. Enguany, a més de les tradicionals parades de roses i llibres, es durà a terme una trobada amb autors i autores locals, així com la Marató de contes de la Biblioteca. La programació a l’entorn del dia de Sant Jordi inclou una desena d’activitats culturals.
    Arxivat a: Cultura i festes
  3. Docents de l'Escola de Música de Montornès a la formació "Construïm espais segurs: la prevenció de les violències sexuals". (Imatge: Doble Via)
    11/04/2024
    El document marcarà el procediment a seguir en cas que es produeixin situacions de violència masclista al centre, així com estratègies per prevenir-les. Una comissió formada per quatre docents de l’escola farà seguiment del pla i gestionarà accions per garantir la protecció de l’alumnat.
    Arxivat a: Educació, Igualtat
  4. Un moment de l'acte.
    11/04/2024
    Aquest migdia s’ha fet un minut de silenci al davant de l’Ajuntament per condemnar la mort d’una dona i els seus dos fills a El Prat de Llobregat. Amb la confirmació d’aquest cas ja són 10 els feminicidis aquest 2024 a Catalunya: cinc dones i cinc criatures.
    Arxivat a: Igualtat, Ajuntament
  5. .
    11/04/2024
    L’Ajuntament convoca la ciutadania a fer un minut de silenci aquest dijous 11 d’abril, a les 12 h, al davant de la Casa Consistorial.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
  6. .
    10/04/2024
    El dilluns 15 d’abril se celebrarà el Ple extraordinari per designar els/les membres de les meses electorals que es constituiran a Montornès el 12 de maig.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
  7. Cartell de l'activitat.
    10/04/2024
    “El Garden” és el títol del festival que tindrà lloc el 20 d’abril, durant tot el dia, al Centre Juvenil Sputnik. La proposta va ser la més votada a l’Assemblea Jove de 18 a 30 anys dels pressupostos Kosmos 2024 del Departament de Joventut.
    Arxivat a: Joventut
  8. Una imatge de l'exposició "Rotspanier. Treballadors forçats espanyols durant la Segona Guerra Mundial. La (des)memòria europea de l'antifeixisme."
    09/04/2024
    Aquest 14 d’abril, Can Saurina i la plaça de la República acolliran un acte per commemorar el 93è aniversari de la proclamació de la II República. S’hi realitzarà l’obertura d’una exposició sobre les persones deportades que van ser obligades a treballar per als nazis, hi haurà parlaments i tindrà lloc una ballada de sardanes.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  9. Grups de treball a la trobada conjunta entre les cooperatives escolars del projecte CuEmE d'aquest curs.
    09/04/2024
    Aquest curs, l’alumnat de l’Escola Sant Sadurní s’ha incorporat a la iniciativa, que també compta amb la participació d’estudiants de 5è de les escoles Mogent, Palau d’Ametlla i Marinada. Aquesta setmana els infants de les diverses escoles han donat d’alta les seves cooperatives i han intercanviat experiències.
    Arxivat a: Educació
  10. Un moment del torneig.
    08/04/2024
    Un total de 16 equips formats per nens i nenes de 6è de totes les escoles del poble han disputat la fase local del torneig “Salid y disfrutad”, promogut per la Fundació Cruyff, aquest diumenge. Els equips Rayo Can Parera i Riu Mogent n'han estat els guanyadors.
    Arxivat a: Esports
Anterior Pàgina 2 de 470 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona