CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

  1. Passatge de Vallromanes
    14/04/2023
    L’empresa pública GIACSA posarà en marxa el dilluns 17 les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al passatge de Vallromanes i un tram del carrer de Rafael Alberti. Els treballs tenen una durada prevista de quatre setmanes. Hi pot haver talls puntuals en el subministrament que GIACSA comunicarà amb antelació al veïnat afectat.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  2. Obres al carrer de les Hermanas de la Virgen Niña.
    12/04/2023
    Aquest dimecres han començat els treballs de remodelació del parterre i la vorera del carrer. S’hi construirà un mur i paviment, i també s’hi instal·larà una barana de seguretat. Les obres tenen una durada aproximada de quatre setmanes i produiran afectacions en l’aparcament.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  3. Nova zona d'ombrejat a l'espai de jocs infantils de la plaça de Pau Picasso.
    03/04/2023
    Aquests dies s’estan instal·lant dues veles tensades sobre l’espai de jocs infantils que hi ha al centre de la plaça per possibilitar-ne l’ús durant els mesos de més calor. Es preveu que es torni a obrir l’espai a partir de demà.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  4. Obres de pintura al carrer del Molí.
    31/03/2023
    Aquest divendres es realitzen els treballs de pintura a la calçada que culminen les darreres obres de millora de la mobilitat realitzades al carrer del Molí. A partir d’aquest cap de setmana, el carrer tindrà un sol sentit de circulació.
    Arxivat a: Via pública
  5. Pantalla a la parada d'autobús de l'avinguda de Barcelona.
    02/03/2023
    Dins de l’estratègia de municipi intel·ligent Smart City, l’Ajuntament ha instal·lat tres pantalles a diverses parades d’autobús del poble per facilitar els horaris a les persones usuàries del transport públic en temps real.
    Arxivat a: Ajuntament, Via pública
  6. Nou arbrat al carrer de Prat de la Riba.
    22/02/2023
    Recentment s’han realitzat diverses plantacions d’arbres a la plaça del Poble, al carrer de Prat de la Riba i a la plaça de Bellesguard. Es tracta d’espècies caducifòlies que resisteixen la sequera i les plagues. També s'han instal·lat o reparat els sistemes de reg per degoteig.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Via pública
  7. El recinte firal de l'avinguda d'Ernest Lluch, després dels treballs.
    14/02/2023
    Aquest dimarts s’ha obert l’espai de l’avinguda d’Ernest Lluch, un cop finalitzades les obres de millora que s’hi han dut a terme. S'han realitzat els treballs tenint en compte criteris de sostenibilitat i de respecte cap a l’entorn.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  8. Punt de l'avinguda de l'Onze de Setembre on s'està construint el nou pas elevat.
    08/02/2023
    Hi haurà afectacions des de les 9 h i fins a les 17 h. Els vehicles no podran circular pel tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre que va des del carrer de Jaume Balmes i fins a la rambla de Sant Sadurní. L’actuació està inclosa en els treballs de millora de la seguretat viària de la BV-5001, promoguts per la Diputació de Barcelona.
    Arxivat a: Via pública
  9. Lluminàries renovades al carrer de la Casa Nova.
    25/01/2023
    Seguint el Pla director de la millora de les instal·lacions d’enllumenat públic de Montornès, recentment s’han substituït un total de 25 lluminàries de vapor de mercuri per d’altres amb tecnologia LED a la plaça de l’Autonomia i al voral del carrer de la Casa Nova. L’actuació comportarà una reducció del consum elèctric del 75 %.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  10. Tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre on es construirà un pas elevat.
    20/01/2023
    Després de l’actuació a la rotonda de l’av. d’Ernest Lluch, la Diputació de Barcelona reprendrà el projecte de millora de la BV-5001 el 25 de gener amb la construcció d’un pas elevat a l’av. de l’Onze de Setembre, concretament a la intersecció amb el carrer Major. Segons les previsions, els treballs finalitzaran el 13 de febrer.
    Arxivat a: Territori, Via pública
Anterior Pàgina 3 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona