CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

  1. Mercat setmana de Montornès Centre.
    03/01/2023
    El dia de Reis cau en divendres i el mercat setmanal de Montornès Centre s’avança al dijous 5 de gener.
    Arxivat a: Cultura i festes, Via pública
  2. Un moment de l'acte en què han intervingut l'alcalde, José A. Montero, i el tècnic municipal de medi ambient, Juanjo Becerril.
    14/12/2022
    Aquest migdia s’ha presentat la nova campanya per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la recollida de residus i aconseguir un municipi més net i sostenible. En els propers dies el veïnat rebrà a casa seva informació per fer una correcta gestió de les deixalles.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Via pública
  3. Plànol de les afectacions
    24/11/2022
    Els treballs es posaran en marxa el dilluns 28 de novembre i afectaran la intersecció dels carrers dels Castanyers i de Can Parera. Mentre durin les obres, no es podrà aparcar en aquest punt i, de forma puntual, caldrà donar pas alternatiu a la circulació de vehicles. Les feines tenen una durada prevista de dues setmanes.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  4. Plànol amb la ubicació dels treballs previstos.
    11/11/2022
    El dilluns 14 de novembre es posaran en marxa les obres de reparació de la vorera del carrer del Vallès en el tram comprès entre el carrer de Federico García Lorca i el passatge de Maria Aurèlia Capmany. El dimarts 15 s’iniciaran els treballs de renovació de la canonada d’aigua potable a la part del carrer de la Llibertat que toca amb la plaça de Lluís Companys.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  5. Carrer de La Lira.
    21/10/2022
    El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre hi haurà modificacions en la circulació de vehicles al carrer de la Lira per facilitar el muntatge, el desenvolupament i el desmuntatge de la Fira Medieval.
    Arxivat a: Via pública
  6. Plànol de les afectacions.
    07/10/2022
    Amb motiu de la finalització de les obres a la rotonda de la BV-5001, es tallarà el trànsit a l’avinguda d’Ernest Lluch el 10 d’octubre, de 8 a 19 h. A l’endemà, en la mateixa franja horària, s’hi duran a terme treballs d’asfaltat i pintat però no hi haurà talls en la circulació de vehicles.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  7. Recinte firal, entre el riu Mogent i l'avinguda d'Ernest Lluch
    22/09/2022
    Els treballs van a càrrec de l’empresa Metrovacesa. Un cop finalitzades, la promotora cedirà la finca a l’Ajuntament d’acord amb el conveni signat entre ambdues parts. Les feines tenen una durada prevista de tres mesos.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  8. Foto de grup amb els infants assistents a la inauguració.
    14/09/2022
    L’acte ha comptat amb la presència del fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; així com de representants de la Fundació Cruyff, de la Fundació FC Barcelona i de la Fundació ”la Caixa”. Per part de l’Ajuntament hi ha assistit l’alcalde, José A. Montero, i altres membres del Consistori. Prèviament, la jugadora del primer equip del FC Barcelona Laia Codina ha signat autògrafs als infants assistents. La inauguració ha anat seguida d’una festa.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Territori, Via pública
  9. Treballs a la rotonda a la confluència de la BV-5001 i l'av. d'Ernest Lluch
    08/09/2022
    Les obres a la confluència de la BV-5001 i Ernest Lluch formen part del projecte de millora de la carretera al seu pas per Montornès, que inclou un total de sis actuacions. Els treballs van quedar interromputs el maig per l’abandonament de l’empresa adjudicatària.
    Arxivat a: Via pública
  10. Tram de l'avinguda d'Ernest Lluch tallat al trànsit.
    06/09/2022
    Del 6 al 21 de setembre, l’av. d’Ernest Lluch, entre l’av. de la Llibertat i el c. de la Pau, romandrà tallada al trànsit amb motiu del muntatge de les atraccions al recinte firal. Tampoc s’hi podrà estacionar.
    Arxivat a: Via pública
Anterior Pàgina 4 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona