CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Imatge de la campanya "Per un Sant Joan inclusiu, il·lumina Montornès"
  17/06/2022
  L’Ajuntament inicia una campanya que insta la ciutadania a ser prudent amb la pirotècnia i evitar l'ús de petards sorollosos. La iniciativa té per objecte protegir les persones amb hipersensibilitat i vulnerables, i també els animals que pateixen, especialment, durant les revetlles.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Via pública
 2. .
  02/06/2022
  Durant els dos dies, de 7 a 20 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer.
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 3. .
  20/05/2022
  Durant els dos dies, de 7 a 19 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer amb motiu de la celebració del Gran Premi de Fòrmula 1 al Circuit de Barcelona - Catalunya. També hi haurà restriccions als carrers del centre del poble per les activitats incloses en la 26a Trobada de Gegants.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 4. Feines als embornals per evitar males olors del clavegueram
  13/05/2022
  En total s’ha previst actuar sobre 84 embornals a les zones de Ca l’Espasell, Can Parera i La Bòbila, entre d'altres. L’acció es podrà estendre a altres punts on es detectin problemes persistents de males olors.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 5. Obres a la rotonda de l'avinguda d'Ernest Lluch.
  06/05/2022
  L’ens provincial s’ha compromès a acabar les feines que siguin necessàries per garantir la seguretat a les dues obres executades fins ara: la cruïlla amb el carrer de Can Parera i una part de l’actuació a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch.
  Arxivat a: Via pública
 6. Sonòmetre ubicat a l'av. de l'Onze de Setembre.
  19/04/2022
  L’Ajuntament ha instal·lat dos sonòmetres per mesurar els nivells de soroll a l'avinguda de l'Onze de Setembre i al barri del Telègraf. Després d'una primera fase pilot, es traslladaran els aparells a altres punts del poble. La ciutadania pot consultar les dades dels sensors en línia a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona. L'actuació forma part del projecte Montornès Smart City.
  Arxivat a: Via pública
 7. Mercat setmanal dels divendres a Montornès del Vallès (Imatge d'arxiu)
  12/04/2022
  D'acord amb el que estableix l'Ordenança reguladora del mercat setmanal de Montornès, el mercat d'aquest divendres dia 15 d’abril (Divendres Sant) se celebrarà el dijous 14.
  Arxivat a: Ciutadania, Via pública
 8. Treballs d'asfaltat a l'av. de Mare de Déu de Montserrat.
  01/04/2022
  La brigada municipal d’obres ha realitzat treballs de millora a l'aparcament del carrer de Federico García Lorca i a l'entorn de la zona de jocs del carrer de Bellesguard. A més, s’han efectuat actuacions de reparació de la calçada a les avingudes de Mare de Déu de Montserrat, a l’accés a l’Escola Can Parera i als carrers de Vallromanes i del Consell de Cent, entre d’altres.
  Arxivat a: Via pública
 9. Tram del carrer de Can Parera, al costat de l'Ajuntament
  24/03/2022
  Les tasques es duran a terme aquest divendres, 25 de març, aprofitant que és dia no lectiu a Montornès i que, per tant, no hi haurà moviment a l’entorn de l’Escola Can Parera. Entre les 8 i les 14 h el carrer de Can Parera romandrà tallat al trànsit. Tampoc es podrà aparcar al primer tram, al costat de l’Ajuntament.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 10. Substitució de plaques de formigó al carrer Major
  16/03/2022
  Aquesta setmana s’estan substituint diverses plaques de formigó del terra a l’entorn de la plaça de Pau Picasso. També s’està construint una escala per permetre l’accés entre l’aparcament del costat de l’OAC Centre i el carrer de Sant Isidre, i s’han fet reparacions de l’asfalt a diversos punts del municipi.
  Arxivat a: Via pública
Anterior Pàgina 2 de 20 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona