CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Infància

Infància

Opcions

Notícies per data

  1. Logotip de l'Esplai Panda
    18/07/2023
    Segons explica l’entitat en un comunicat, l’esplai es troba en un procés de canvi generacional amb baixes de monitors i monitores titulats i noves incorporacions que encara no disposen d’un grau de formació òptim. La situació impossibilita afrontar l’activitat amb la seguretat i qualitat necessàries.
    Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
  2. Imatge de promoció de les activitats extraescolars del curs 2023-24
    20/06/2023
    Aquesta setmana es duen a terme a les escoles d’infantil i primària sessions informatives sobre l’oferta conjunta d’activitats extraescolars organitzades per les AMPA per al proper curs. N’hi ha més d’un centenar obertes als infants amb independència de l’escola a la qual assisteixen.
    Arxivat a: Educació, Infància
  3. Imatge gràfica del Casal de Vacances 2023
    09/06/2023
    La trobada informativa sobre el Casal de Vacances ESPORTIU tindrà lloc el 15 de juny a les 18 h a l’Ajuntament. La reunió sobre el Casal de Vacances de LLEURE es durà a terme el 19 de juny, en dos torns (18 i 19 h) a l’Escola Can Parera.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
  4. Imatge de promoció de les preinscripcions
    02/06/2023
    Del 5 al 16 de juny romandrà obert el termini de preinscripcions per a les activitats dels centres infantils La Peixera i Pintor Mir per al proper curs. També es podrà realitzar la preinscripció per a l’espai familiar La Cova del Joc.
    Arxivat a: Educació, Infància
  5. L'equip dels Cebolletas, a la fase estatal del torneig "Salid y disfrutad"
    22/05/2023
    L’equip montornesenc format per infants de l’Escola Can Parera ha cedit en semifinals davant el León, que ha acabat guanyant la fase estatal del campionat promogut per la Fundació Cruyff.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància
  6. Torneig d'escacs a la plaça de Pau Picasso. (imatge d'arxiu)
    11/05/2023
    L’Ajuntament destinarà un total de 12.000 euros en ajudes per a infants i joves empadronats/des a Montornès i que practiquin esport a qualsevol entitat del municipi. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de maig. Es poden fer les sol·licituds de manera telemàtica i presencial.
    Arxivat a: Esports, Infància, Joventut
  7. Els infants de l'Escola Can Parera voten les activitats.
    05/05/2023
    Aquesta setmana l’alumnat de 3r a 6è de primària de les escoles del poble ha votat les seves propostes preferides entre les 9 que han arribat a la fase de votació i en base a un pressupost de 5.000 euros del Departament d’Infància.
    Arxivat a: Infància
  8. Activitat a l'hort de la Llar d'Infants
    04/05/2023
    El termini serà del 8 al 19 de maig. El tràmit de preinscripció s’ha de fer preferentment de forma telemàtica amb el formulari i la documentació disponible a l’enllaç adjunt.
    Arxivat a: Educació, Infància
  9. .
    21/04/2023
    Les inscripcions es poden fer en línia o, si això no és possible, de forma presencial a l'OAC (Centre o Nord) demanant cita prèvia. El Casal de Vacances es desenvoluparà a l’Escola Can Parera i a la Zona Esportiva Municipal.
    Arxivat a: Infància
  10. Imatge de la programació.
    20/04/2023
    La programació inclou una vintena de propostes, algunes amb periodicitat mensual i d’altres puntuals, com ara xerrades, sessions de contacontes, espectacles, espais de joc i tallers. S’ha habilitat un formulari al web montornes.cat/inscripcionseduquem per facilitar la inscripció a determinades activitats.
    Arxivat a: Educació, Infància
Anterior Pàgina 3 de 22 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona