CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

  1. .
    04/09/2023
    Fins al moment, l’Ajuntament ha tramitat 489 sol·licituds, dels quals 310 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.
    Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
  2. Logotip de l'Esplai Panda
    18/07/2023
    Segons explica l’entitat en un comunicat, l’esplai es troba en un procés de canvi generacional amb baixes de monitors i monitores titulats i noves incorporacions que encara no disposen d’un grau de formació òptim. La situació impossibilita afrontar l’activitat amb la seguretat i qualitat necessàries.
    Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
  3. Activitats d'aigua al Casal de Vacances de Lleure.
    07/07/2023
    Més de 600 infants participen en els casals municipals de vacances a l’Escola Can Parera i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. També n’hi ha un centenar que segueixen els campus esportius del Club Bàsquet Vila de Montornès i de l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala a la Carpa Polivalent El Sorralet.
    Arxivat a: Educació, Esports
  4. Els/les premiats/des amb els/les directores del centres educatius i l'alcalde, José A. Montero.
    21/06/2023
    Aquest dimarts s’ha celebrat l’acte públic de lliurament dels premis que l’Ajuntament atorga en reconeixement a l’esforç de l’alumnat del municipi amb millors notes. També s’han presentat els treballs de recerca de 2n de Batxillerat i els de síntesi dels CFGM premiats els curs 2022-23.
    Arxivat a: Educació
  5. Imatge de promoció de les activitats extraescolars del curs 2023-24
    20/06/2023
    Aquesta setmana es duen a terme a les escoles d’infantil i primària sessions informatives sobre l’oferta conjunta d’activitats extraescolars organitzades per les AMPA per al proper curs. N’hi ha més d’un centenar obertes als infants amb independència de l’escola a la qual assisteixen.
    Arxivat a: Educació, Infància
  6. Paradeta de la cooperativa L'Hort de l'Àvia, de l'Escola Mogent.
    16/06/2023
    Després de crear les seves cooperatives i elaborar els seus productes, l’alumnat de les escoles Palau d’Ametlla, Mogent i Marinada que enguany ha participat en el CuEmE ha venut verdures, manualitats i altres objectes a la plaça de Pau Picasso per recaptar fons per a les entitats Globus pels Valents, Montornès Animal i Fundació Privada Vallès Oriental.
    Arxivat a: Educació
  7. Imatge: Freepik
    15/06/2023
    Les preinscripcions per a l’alumnat nou es podran formalitzar del 20 al 28 de juny. El CFA Marinada ofereix formacions de llengües (catalana, castellana i anglesa), preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, i informàtica COMPETIC 2.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació
  8. L'alcalde en funcions, José A. Montero, entregant els diplomes.
    14/06/2023
    Un total de 24 nois i noies han obtingut el graduat del PFI-PTT del curs 2022-23. Aquest dimarts s'ha fet l’entrega de diplomes a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata.
    Arxivat a: Educació, Ocupació
  9. Un moment de l'acte.
    12/06/2023
    Gairebé 40 infants i joves han participat en els programes de reforç lector LECXIT i Veus amb Altaveus aquest curs a la Biblioteca i en el marc del projecte Montornès, Poble Lector. En els darrers dies s’ha celebrat la cloenda de les dues activitats i dels clubs de lectura de 8 a 13 anys.
    Arxivat a: Cultura i festes, Educació
  10. Imatge gràfica del Casal de Vacances 2023
    09/06/2023
    La trobada informativa sobre el Casal de Vacances ESPORTIU tindrà lloc el 15 de juny a les 18 h a l’Ajuntament. La reunió sobre el Casal de Vacances de LLEURE es durà a terme el 19 de juny, en dos torns (18 i 19 h) a l’Escola Can Parera.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
Anterior Pàgina 4 de 40 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona