CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

  1. Un moment de l'acte.
    12/06/2023
    Gairebé 40 infants i joves han participat en els programes de reforç lector LECXIT i Veus amb Altaveus aquest curs a la Biblioteca i en el marc del projecte Montornès, Poble Lector. En els darrers dies s’ha celebrat la cloenda de les dues activitats i dels clubs de lectura de 8 a 13 anys.
    Arxivat a: Cultura i festes, Educació
  2. Imatge gràfica del Casal de Vacances 2023
    09/06/2023
    La trobada informativa sobre el Casal de Vacances ESPORTIU tindrà lloc el 15 de juny a les 18 h a l’Ajuntament. La reunió sobre el Casal de Vacances de LLEURE es durà a terme el 19 de juny, en dos torns (18 i 19 h) a l’Escola Can Parera.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
  3. Jocs i interacció a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
    08/06/2023
    Més de 400 infants de 6è de les escoles i de 1r d’ESO dels instituts han compartit dues jornades dedicades al bàsquet. La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració del CB Vila de Montornès, els ha permès establir relacions de col·laboració i coneixença a través de l'esport.
    Arxivat a: Educació, Esports
  4. Guanyadors/es de la segona edició del concurs Enfoca't a Montornès.
    05/06/2023
    Una cinquantena d’infants i joves del projecte Fem Els Deures i Dinem Junts que té lloc a les escoles i instituts de Montornès han participat en el segon certamen de l’associació REIR al poble. L’Espai Cultural Montbarri va acollir el lliurament dels premis i la cloenda del curs divendres a la tarda.
    Arxivat a: Educació, Serveis Socials
  5. Imatge de promoció de les preinscripcions
    02/06/2023
    Del 5 al 16 de juny romandrà obert el termini de preinscripcions per a les activitats dels centres infantils La Peixera i Pintor Mir per al proper curs. També es podrà realitzar la preinscripció per a l’espai familiar La Cova del Joc.
    Arxivat a: Educació, Infància
  6. Un moment del concert dels infants del projecte Big Vent Marinada.
    01/06/2023
    La quarantena d’infants que conformen la primera promoció del projecte han fet una actuació oberta a les famílies aquesta tarda a l’Escola Marinada. En els darrers dos cursos, els nens i les nenes han rebut classes d’instruments de vent per part del professorat de l’Escola Municipal de Música. El projecte continuarà el curs vinent.
    Arxivat a: Cultura i festes, Educació
  7. Seydou Drame (esquerra) i Ferran Homs (dreta), alumnes de 2n del cicle de grau mitjà de Cuina i Gastronomia.
    10/05/2023
    Seydou Drame i Ferran Homs, alumnes de 2n del cicle de grau mitjà de Cuina i Gastronomia que té lloc a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata i l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, a Montornès, han estat finalistes a dos concursos d’àmbit autonòmic: els Premis Josep Lladonosa i els CatSkills de cuina.
    Arxivat a: Educació
  8. (Imatge: Freepik)
    10/05/2023
    Fins al 29 de maig, les famílies amb nens i nenes de P3 a 6è de primària que estiguin empadronats/des a Montornès podran optar a les ajudes. L’Ajuntament hi destinarà 25.000 euros.
    Arxivat a: Educació
  9. Un moment de l'activitat. (imatge: associació Gestió Natural)
    10/05/2023
    Per tercer any, alumnes de 3r de l’Escola Marinada han participat en una sessió d’alliberament de perdius roges al Turó de les Tres Creus amb l’objectiu de conservar la fauna local i educar els infants. Amb el guiatge de l’associació Gestió Natural han deixat anar tres mascles i dues femelles.
    Arxivat a: Educació, Medi Ambient
  10. .
    09/05/2023
    Les famílies els podran tramitar fins al 9 de juny de manera telemàtica al web municipal o bé presencialment demanant cita prèvia al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.
    Arxivat a: Educació, Serveis Socials
Anterior Pàgina 5 de 40 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona