CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cultura i festes

Cultura i festes

Opcions

Notícies per data

  1. Detall de la imatge de la Festa Major 2023.
    25/08/2023
    La Comissió de Festes ha elaborat una programació de gairebé 70 activitats que inclou cercaviles, concerts, jocs familiars, competicions esportives i degustacions gastronòmiques, entre d’altres. Els actes centrals començaran el 15 de setembre amb el pregó del Mag Lari, tot i que la primera setmana del mes ja hi haurà propostes.
    Arxivat a: Cultura i festes
  2. Imatge: Consorci per a la Normalització Lingüística.
    23/08/2023
    El termini per apuntar-se a les formacions que el Consorci per a la Normalització Lingüística impartirà presencialment a Montornès romandrà obert entre el 12 i el 15 de setembre. El nou alumnat podrà sol·licitar una prova de nivell entre l’1 i el 8 de setembre a través del web inscripcions.cpnl.cat.
    Arxivat a: Cultura i festes
  3. Imatge de la programació "Montornès aixeca el teló" del darrer trimestre de l'any.
    03/08/2023
    El Mag Lari, pregoner de la Festa Major 2023, encetarà les propostes del darrer trimestre de l’any amb el seu xou "Strafalari" el 30 de setembre. El programa inclou altres cinc espectacles per a públic adult i familiar, així com quatre noves projeccions de cinema del Cicle Gaudí.
    Arxivat a: Cultura i festes
  4. Imatge: Mag Lari
    02/08/2023
    L’artista donarà el tret de sortida a les festes el 15 de setembre als jardins de l’Ajuntament i tornarà aquesta tardor en el marc de la programació "Montornès aixeca el teló".
    Arxivat a: Cultura i festes
  5. Imatge de la programació "Nits d'estiu a la romana".
    04/07/2023
    L’onzena edició de la programació d’activitats començarà el 8 de juliol amb l’espectacle vivencial “Paraules que trenquen ossos”, de la companyia Pagans. També hi haurà un concert en format quartet de corda (15 de juliol) i el ja consolidat sopar romà “Convivium” (22 de juliol). Cal inscripció prèvia al web monsobservans.cat
    Arxivat a: Cultura i festes
  6. Imatge de la programació d'estiu
    30/06/2023
    Una trentena d’activitats conformen una agenda plena de propostes culturals i lúdiques per gaudir d’aquest mes de juliol al poble.
    Arxivat a: Cultura i festes
  7. Detall de la imatge creada per Neus Mondaray a la samarreta de la Festa Major 2023.
    27/06/2023
    La il·lustradora montornesenca Neus Mondaray és l’autora de la imatge gràfica de la Festa Major d’enguany. Inclou figures com els gegants i en Ceballot, i evoca l’esperit de germanor que impregna la celebració.
    Arxivat a: Cultura i festes
  8. 24/06/2023 - Paella popular.
    26/06/2023
    La 49a edició de les festes al poble ha portat nombroses activitats lúdiques i culturals en les dues darreres setmanes, el gruix de les quals ha tingut lloc entre el 23 i el 25 de juny. El Club Ciclista Montornès tancarà les propostes el 2 de juliol amb el 8è Trofeu Revetlla de Sant Joan de ciclisme.
    Arxivat a: Cultura i festes
  9. Cartell de l'activitat.
    23/06/2023
    Fins al 27 d’agost, infants i joves de 8 a 16 anys poden participar en la 8a edició del concurs “Llegir té premi”. Les persones que llegeixin més llibres i contestin més preguntes correctament podran guanyar premis individuals i de grup.
    Arxivat a: Cultura i festes
  10. Imatge de la campanya "Per un Sant Joan inclusiu, il·lumina Montornès".
    16/06/2023
    La campanya pretén sensibilitzar la ciutadania sobre l’ús responsable de la pirotècnia i afavorir la utilització de petards lluminosos per sobre dels sonors amb l’objectiu de protegir les persones vulnerables i amb hipersensibilitat, així com els animals.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Seguretat ciutadana
Anterior Pàgina 6 de 59 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona