CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Espectacle de foc a la plaça
  04/05/2020
  L'Ajuntament i la Comissió de Festes de Sant Joan treballen per fer una festa de Sant Joan que sigui segura per al veïnat i s'ajusti a les instruccions de les autoritats sanitàries.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cultura i festes
 2. Botigues de l'avinguda de l'Onze de Setembre
  04/05/2020
  Els departaments municipals de Salut Pública i d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) posen a l'abast del comerç local recursos i assessorament en la reobertura. L'Ajuntament ha distribuït entre els establiments 150 pantalles de protecció.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
 3. Targeta d'ús de la deixalleria
  30/04/2020
  A partir del dilluns 4 de maig la deixalleria recuperarà el servei de forma parcial durant tres dies a la semana amb nous horaris. També a partir de la setmana vinent es recuperarà, en aquest cas totalment, el servei municipal de recollida de voluminosos a la via pública que es feia els dimarts i els divendres.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Via pública
 4. .
  30/04/2020
  Mentre duri l'estat d'alarma i per a supòsits d'urgència, les persones que no disposin de certificat electrònic podran presentar sol·licituds i documentació a l'Ajuntament per correu electrònic. De manera excepcional també hi haurà l'opció de fer tràmits telefònicament.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
 5. Mascaretes elaborades per les cosidores voluntàries de la xarxa #cuidemnosmontornes
  29/04/2020
  Les cosidores de la xarxa de voluntariat estan elaborant 13.000 mascaretes per a majors de 12 anys i 2.000 d'infantils. El repartiment es farà a tots els domicilis. Les mascaretes infantils s'acompanyaran d'un diploma per a la mainada d'agraïment pel seu bon comportament durant el confinament.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut
 6. Visita de la Policia Local a la Residència Masia Alsina a començament d'aquest mes d'abril
  28/04/2020
  Personal sanitari del Departament de Salut ha fet en els darrers dies tests de confirmació de la COVID-19 a la Residència Masia Alsina i els resultats han estat que cap resident està afectat per la malaltia.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Gent Gran
 7. Zona de jocs infantils a la plaça del Poble
  25/04/2020
  L'Ajuntament incrementarà el control policial i la presència d'equips informadors a la via pública per garantir el compliment de les restriccions i que la sortida al carrer de menors de 14 anys, permesa a partir del 26 d'abril, sigui ordenada i segura.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
 8. .
  21/04/2020
  L'Ajuntament ha establert una moratòria en el pagament dels lloguers dels habitatges de titularitat municipal, que també s'aplica als administrats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. A nivell general, s'han suspès temporalment els desnonaments i s'han pres mesures en relació al pagament de lloguers, hipoteques i subministraments i s'han obert línies d'ajuts.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
 9. .
  20/04/2020
  L'Ajuntament de Montornès fa onejar des d'aquest dilluns les banderes a mig pal com a mostra de condol i en honor a les persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia per la COVID-19.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut
 10. .
  12/04/2020
  L'alcalde de Montornès ha respost la carta que ha enviat el president de la Generalitat als màxims responsables municipals. Montero demana al govern de la Generalitat que faci costat als Ajuntaments per treballar tots plegats en aquests difícils moments i que es reforcin totes les polítiques públiques.
  Arxivat a: Ajuntament
Anterior Pàgina 2 de 38 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona