CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Territori

Territori

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. .
    02/02/2024
    S’ha fixat l’estadi 1 de l’emergència. Es redueix el consum màxim d’aigua a 200 litres per habitant i dia. Com a mesura de compensació per contenir el consum d’aigua i per donar compliment a la resolució dictada per l’Agència Catalana de l’Aigua, l'Ajuntament ha decidit no permetre l'ús de les dutxes dels equipaments esportius municipals.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Medi Ambient, Territori, Via pública
  2. 1r premi: "Entre boires", de Xavier Rafanell Jacas.
    25/01/2024
    El consorci del parc ha lliurat els premis de la 15a edició del concurs aquests dies en un acte celebrat a Alella. El Premi del públic per haver obtingut més “m’agrada” a Facebook ha estat per a la montornesenca Carolina Paula Deibe Lombardo amb la instantània "El último en dormir, que apague la luna".
    Arxivat a: Cultura i festes, Medi Ambient, Territori
  3. Obres de millora de la protecció dels talussos que hi ha entre l’avinguda de la Masia Alsina i el restaurant Inja.
    18/01/2024
    Aquests dies la Diputació de Barcelona realitza obres de millora de la protecció dels talussos que hi ha entre l’avinguda de la Masia Alsina i el restaurant Inja, anteriorment Casablanca. Està previst que els treballs finalitzin a principis de febrer.
    Arxivat a: Territori
  4. Tala d'arbres al carrer del Molí.
    20/12/2023
    Aquests dies s’han talat quatre àlbers afectats per fongs i plagues, així com set pollancres, sis cirerers i sis aurons morts per la sequera. També s’ha previst la plantació de 20 plàtans amb sistema de reg per degoteig i de 10 roures australians i altres arbustos a diversos punts del municipi.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  5. Moment de l’acte de signatura dels contractes celebrat a finals de novembre
    19/12/2023
    Els cinc darrers habitatges lliurats estan ubicats al centre del poble. L’Ajuntament ha aconseguit transformar aquests pisos inicialment ocupats amb activitats delictives en pisos públics de lloguer social.
    Arxivat a: Ajuntament, Habitatge , Territori
  6. Setmana Europea de Prevenció de Residus a les deixalleries
    16/11/2023
    El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus promovent el reciclatge de llibres i objectes a les deixalleries de la comarca.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  7. .
    08/11/2023
    Aquest dissabte, 11 de novembre, a les 11 h, el Teatre Margarida Xirgu acollirà la taula rodona “L’autoconsum i les comunitats energètiques” moderada pel meteoròleg i activista mediambiental Francesc Mauri.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  8. Carrer de Girona.
    27/10/2023
    Els treballs, a càrrec de GIACSA, tindran una durada prevista de 5 setmanes i serviran per renovar la xarxa d’aigua potable del carrer. Les actuacions inclouen la substitució de les canonades actuals i la renovació de vàlvules i escomeses.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  9. Obres de renovació de la xarxa d'aigua al passatge de Maria Aurèlia Capmany.
    05/09/2023
    Els treballs, a càrrec de GIACSA, tindran una duració prevista de 4 setmanes i serviran per renovar la xarxa d’aigua potable del passatge. Les actuacions inclouen la substitució de les canonades actuals i la instal·lació d’un nou hidrant.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  10. Treballs de construcció de la balconada que donarà accés a les aules del primer pis per la banda del pati i una escala d’evacuació en aquest espai.
    25/08/2023
    Els treballs inclouen la millora de l’aïllament de les façanes i la coberta, la substitució de la caldera de gas per un sistema d’aerotèrmia, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la construcció d’una nova escala al pati per millorar la seguretat contra incendis.
    Arxivat a: Territori
Anterior Pàgina 2 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona