CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Territori

Territori

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. Treballs de construcció de la balconada que donarà accés a les aules del primer pis per la banda del pati i una escala d’evacuació en aquest espai.
    25/08/2023
    Els treballs inclouen la millora de l’aïllament de les façanes i la coberta, la substitució de la caldera de gas per un sistema d’aerotèrmia, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la construcció d’una nova escala al pati per millorar la seguretat contra incendis.
    Arxivat a: Territori
  2. .
    22/08/2023
    L’Ajuntament ha tancat tots els accessos al medi natural amb vehicle privat, en base a les mesures excepcionals que la Generalitat ha aprovat per l’alt risc d’incendi fins aquest divendres. Es recorda que és prohibit fer foc a tot tipus d’espais oberts i utilitzar maquinària com bufadors i serres radials.
    Arxivat a: Territori, Prevenció d'incendis
  3. Horts socials i ecològics municipals.
    22/08/2023
    En aquesta ocasió es posen a disposició del veïnat un total de 8 llicències temporals. El termini de presentació de sol·licituds començarà el 23 d’agost i finalitzarà el 20 de setembre de manera telemàtica o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  4. Nova lluminària al passatge d'Amgala del Sàhara
    19/07/2023
    En els darrers dies s’ha completat la substitució de 24 lluminàries de vapor de sodi per altres de tecnologia LED als passatges d’Amgala del Sàhara i de la Solidaritat.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  5. Obres de construcció del tercer ascensor a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
    14/06/2023
    El nou ascensor facilitarà l’accessibilitat a les grades del pavelló esportiu. Els treballs compten amb una subvenció dels Fons Europeus Next Generation per al foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania.
    Arxivat a: Esports, Territori
  6. Lluminàries renovades a l'entorn de la plaça de l'Autonomia.
    07/06/2023
    Les noves lluminàries, de tecnologia LED, representaran un estalvi del consum elèctric del 75 %. Amb l’actuació s’arriba als 63 punts substituïts a la zona.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  7. .
    01/06/2023
    Els dies 3 i 4 de juny, de 7 a 20 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer. També hi haurà restriccions de circulació i aparcament en alguns vials.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana, Territori, Via pública
  8. .
    30/05/2023
    Les actuacions tindran lloc entre aquest dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny. L’av. de la Mare de Déu de Montserrat quedarà tallada al trànsit en el tram comprès entre els carrers dels Pins i del Pedró. Els mateixos dies, el passatge d’Amgala també estarà tallat als vianants.
    Arxivat a: Ajuntament, Territori, Via pública
  9. .
    26/05/2023
    Les actuacions tindran lloc entre el dilluns 29 i el dimarts 30 de maig. No es preveu cap tall de circulació però pot haver afectacions puntuals en el trànsit i l’aparcament de vehicles en alguns trams.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  10. Zona del Mirador del Vallès (al final del carrer Pompeu Fabra)
    08/05/2023
    S’està obrint una franja perimetral de protecció de 25 metres entre els boscos i el nucli urbà i les urbanitzacions. Els treballs inclouen la tala d’arbres per aconseguir la densitat adequada (150 arbres/ha; el que suposa uns 8 m entre els arbres que queden). També es desbrossen les herbes i es treu el sotabosc.
    Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Territori, Prevenció d'incendis
Anterior Pàgina 3 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona