CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

  1. Pràctiques a les instal·lacions d'APEC
    22/06/2023
    Hi ha participat una dotzena de persones que han rebut formació per poder obtenir el carnet professional d’operació de carretons.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  2. L'alcalde, José A. Montero, la gerent de Can Sala, Roser Giribets i la regidora de Promoció del municipi, Mercè Jiménez
    05/05/2023
    Aquesta setmana Can Sala ha rebut físicament el distintiu Biosphere que certifica la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics que es presten a l’establiment.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció Econòmica, Territori
  3. .
    05/04/2023
    La formació tindrà lloc el 21 d’abril a l’OAC Centre de 10 a 11.30 h amb l’objectiu de saber com actuar davant un ciberatac. El taller tindrà format de simulacre i està adreçat a qualsevol persona que utilitzi eines digitals al seu lloc de feina.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  4.  L'alcalde, José A. Montero, el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, i el director d’Scanell Properties a Europa, Amaury Gariel, amb la càpsula del temps.
    21/03/2023
    L’alcalde, José A. Montero, i el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, han presidit l’acte de col·locació de la primera pedra de l’anomenat Logistic Park Montornès. Les instal·lacions, de més de 13.500 m2, ocuparan part del terreny sobre el qual estava construït la discoteca Bora Bora, enderrocada el maig de l’any passat.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  5. Imatge del programa d'activitats de la Setmana de l'Orientació.
    16/03/2023
    Del 21 al 24 de març, tindrà lloc a Montornès la Setmana de l'Orientació adreçada a alumnes, famílies i professionals de l’educació. L’objectiu és reforçar l’atenció personalitzada i col·lectiva que els i les estudiants ja reben dins i fora dels instituts.
    Arxivat a: Educació, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  6. Algunes de les dones contractades amb l'alcalde, José A. Montero.
    07/02/2023
    El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació centrat en l’atenció a les persones grans i el treball domèstic. Un total de 10 veïnes del poble han iniciat una formació d’atenció a persones en institucions sanitàries. D’aquestes, 6 han estat contractades.
    Arxivat a: Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
  7. 9 dels 10 joves contractats dins del programa FPO Dual a Montornès.
    01/02/2023
    A partir d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament ha contractat 10 joves per formar-se i treballar en activitats auxiliars de magatzem, operacions amb carretons elevadors i manipulació d’aliments. Una cinquantena de persones d’entre 16 i 29 anys es van presentar al procés de selecció, que va incloure entrevistes personalitzades i una formació professionalitzadora.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  8. La secretària de l'Ajuntament, Júlia Cid; el regidor d'OPEC, Jordi Delgado; i el president de la Unió de Botiguers, Daniel Fabregat, en un moment del sorteig.
    23/01/2023
    La Unió de Botiguers i l’Ajuntament han realitzat el sorteig de vals de compra moneder de la campanya Montornès Som Comerç entre les 863 persones usuàries que han comprat a la trentena d’establiments adherits entre el 12 de desembre i el 5 de gener. S’han repartit premis per valor de 10.000 euros.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  9. Un moment de l'acte de lliurament dels presmis Lismivo 2021. (imatge: Consell Comarcal del Vallès Oriental)
    29/12/2022
    La factoria que la multinacional té al municipi ha quedat finalista a la 6a edició d’aquests guardons que reconeixen la tasca integradora de les empreses amb centre de treball a la comarca. Precisament, la planta de TI Fluid Systems a Montornès va aconseguir el guardó principal a l’edició de l’any passat.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  10. La dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco, parlant en un moment de la presentació de la campanya.
    07/12/2022
    Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament reedita el sorteig de vals de compra en el marc de la campanya Montornès Som Comerç. Enguany s’hi destinaran 10.000 euros. La Unió de Botiguers ha incidit, enguany, entre els seus establiments associats, en les accions comunicatives i d’aparadorisme.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 2 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona