CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > PII Montornès Nord

PII Montornès Nord

Opcions

Notícies per data

  1. Vista de Montornès Nord des de Can Parera
    11/07/2018
    A punt d'exhaurir-se el termini fixat per la Generalitat com a final del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, l'ens català ha comunicat a l'Ajuntament la decisió de prorrogar els ajuts fins al desembre de 2019 per als plans que encara estan en marxa i que van accedir a la convocatòria del 2009.
    Arxivat a: PII Montornès Nord
  2. Torneig de futbol del "Viu i conviu"
    06/07/2018
    Aquesta setmana ha acabat el torneig de futbol per a joves i adults del projecte Viu i Conviu al barri de Montornès Nord. Les properes propostes del programa són una jornada de jocs de taula al carrer, el Tastamons, cinema a la fresca i un "guateque" popular.
    Arxivat a: PII Montornès Nord
  3. Edifici en procés de rehabilitació a la plaça del Primer de Maig
    19/06/2018
    L’Ajuntament ha concedit aquests darrers dies ajuts per un import total de 284.793,35 € a 11 comunitats de Montornès Nord destinats a la rehabilitació dels seus edificis. Les subvencions estan incloses en l’àmbit d’actuació del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord.
    Arxivat a: PII Montornès Nord
  4. 23-06-2017 Foguera
    12/06/2018
    Aquest dissabte, 16 de juny, es posa en marxa el programa de Sant Joan que, un any més, ha impulsat el veïnat a través de la comissió de les festes de Sant Joan, amb l'acompanyament de l'Oficina del barri. Les entitats del poble, entre les quals l'Esplai Panda que enguany fa 35 anys, també se sumen a la celebració.
    Arxivat a: Cultura i festes, PII Montornès Nord
  5. Mercat de segona mà a la plaça del Poble
    27/04/2018
    El mercat se celebrarà el diumenge 13 de maig, a la plaça del Poble. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar fins al 9 de maig a l'Oficina del Barri.
    Arxivat a: General, PII Montornès Nord
  6. Carrer de la Llibertat
    29/03/2018
    El 3 d'abril està previst que s'iniciïn les obres de reurbanització del carrer de la Llibertat. La primera fase dels treballs té una durada prevista de quatre mesos i abastarà des del Mercat Nuestra Señora del Carmen fins al número 8 del carrer. La segona fase durarà deu mesos més i s'iniciarà al setembre.
    Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Via pública
  7. El regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado i l'alcalde, José A. Montero
    16/02/2018
    L'Ajuntament destinarà 313.121,82 € subvencionats pel SOC a continuar desenvolupant actuacions de cohesió social en l'àmbit del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord. L'ajut, articulat a través del programa Treball als barris, permetrà contractar els recursos humans necessaris per posar en marxa una nova edició del dispositiu d'inserció laboral DIL Barri-Olímpia. També es reeditarà el projecte de dinamització comunitària Viu i conviu al barri, així com un programa de neteja viària i gestió de residus.
    Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
  8. Rehabilitació d'edificis en el marc del Projecte d'intervenció Integral de Montornès Nord
    30/01/2018
    L'Ajuntament ha atorgat 208.299,34 € en ajuts que es destinaran a la rehabilitació dels elements comuns de deu escales. Durant els darrers anys s'han atorgat un total de 661.973 € per millorar les edificacions en el marc del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord.
    Arxivat a: PII Montornès Nord
  9. Mercat de segona mà a la plaça del Poble
    25/10/2017
    El mercat se celebrarà el 12 de novembre a la plaça del Poble. Tothom qui vulgui inscriure’s ho pot fer de manera gratuïta fins al 8 de novembre a l’Oficina del Barri.
    Arxivat a: Ciutadania, General, PII Montornès Nord
  10. Imatge promocional del Tastamons
    07/07/2017
    El 22 de juliol, la plaça del Poble acollirà el "Tastamons", un sopar a la fresca en què el veïnat aportarà el seu talent culinari per donar a conèixer menjars d'arreu. La iniciativa està organitzada per l'Oficina del barri i compta amb el suport de la Comissió de Convivència de Montornès Nord. Qui hi vulgui aportar un plat es pot inscriure a l'Oficina del barri fins al 12 de juliol. L’organització es farà càrrec dels ingredients.
    Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
Anterior Pàgina 5 de 12 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona