CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Patrimoni històric

Patrimoni històric

Opcions

Notícies per data

 1. Les plaques Stolpersteine amb l'ofrena floral.
  06/05/2024
  Aquest diumenge, Montornès ha retut homenatge a les víctimes espanyoles del nazisme amb un acte a la plaça de la República. La jornada ha inclòs un minut de silenci, una ofrena floral i la participació de diverses entitats culturals.
  Arxivat a: Patrimoni històric
 2. Els llibres de les Sessions d'Estudis Montornesencs.
  17/04/2024
  El llibre recull les nou ponències presentades per estudiosos/es del poble el novembre de 2022. El volum es va donar a conèixer en la V Sessió d'Estudis Montornesencs, celebrada en els darrers dies a Can Saurina.
  Arxivat a: Patrimoni històric
 3. Ballada de sardanes a la plaça de la República.
  15/04/2024
  Els actes d’enguany han inclòs una ofrena floral, una ballada de sardanes, una actuació de la Coral La Lira i l’obertura d’una exposició sobre les persones deportades que van ser obligades a treballar per als nazis durant la Segona Guerra Mundial. El veïnat podrà visitar la mostra a Can Saurina fins al 5 de maig.
  Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
 4. Una imatge de l'exposició "Rotspanier. Treballadors forçats espanyols durant la Segona Guerra Mundial. La (des)memòria europea de l'antifeixisme."
  09/04/2024
  Aquest 14 d’abril, Can Saurina i la plaça de la República acolliran un acte per commemorar el 93è aniversari de la proclamació de la II República. S’hi realitzarà l’obertura d’una exposició sobre les persones deportades que van ser obligades a treballar per als nazis, hi haurà parlaments i tindrà lloc una ballada de sardanes.
  Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
 5. Imatge de promoció de l'activitat.
  14/03/2024
  El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès (CEMV) ha obert la cinquena convocatòria perquè els estudiosos i estudioses presentin treballs d’investigació relacionats amb la història i el patrimoni natural i cultural del poble. Hi ha temps d’enviar el resum de cada projecte fins al 30 de març al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).
  Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
 6. L'escultura Memòria Històrica, a la plaça de la República.
  22/01/2024
  Aquest dissabte, 27 de gener, la plaça de la República acollirà una ofrena floral, la lectura d’un manifest i parlaments institucionals per commemorar la data.
  Arxivat a: Patrimoni històric
 7. Un moment de la visita institucional al Castell de Sant Miquel.
  16/01/2024
  L’alcalde de Montornès, José A. Montero, la regidora de Patrimoni de Montornès, Mercè Jiménez, i el regidor de Cultura de Vallromanes, Jordi Madaula, han visitat l’emplaçament aquest dilluns acompanyats de tècnics/ques municipals per conèixer les feines que s’hi estan duent a terme.
  Arxivat a: Patrimoni històric
 8. Treballs a la capella del Castell de Sant Miquel.
  29/12/2023
  L’equip d’arqueòlegs i arqueòlogues ha iniciat nous treballs al conjunt medieval del castell per desenrunar i documentar la capella i el seu voltant, així com per recuperar un tram de la muralla jussana que delimitava la fortificació.
  Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
 9. Neteja de la vegetació al voltant de la capella del Castell de Sant Miquel.
  09/11/2023
  Una trentena de persones del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals, amb el suport de l’ADF La Conreria, han col·laborat en el condicionament de l’espai de la capella, que serà objecte de les excavacions arqueològiques que començaran en els propers dies.
  Arxivat a: Patrimoni històric
 10. Imatge de les JEP 2023 a Montornès.
  04/10/2023
  Montornès s’ha adherit a aquesta iniciativa amb visites guiades i teatralitzades els dies 14 i 15 d’octubre al refugi antiaeri de Ca l’Arnau, la Torre del Telègraf i el jaciment romà Mons Observans.
  Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Pàgina 1 de 15 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona