CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció de la Salut

Promoció de la Salut

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. Entrega del xec solidari a l'Hospital Sant Joan de Déu. (imatge: Globus pels Valents)
    22/04/2022
    L’entitat Globus pels Valents ha lliurat un xec de 12.443 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu a partir de les aportacions d’associacions i particulars recollides durant el 2021. Al llarg de l’any, la plataforma montornesenca ha estat present en actes com la campanya de donació de sang, el pregó de Sant Joan o en dues master class de zumba solidàries.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  2. Dia Mundial de l'Activitat Física
    04/04/2022
    El 6 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’Acitivitat Física, la plaça de Pau Picasso acollirà tota una tarda d'activitats fisicoesportives obertes a la població.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Esports
  3. Presentació dels projectes del  #CuidemnosMontornès
    04/04/2022
    Després d’haver passat per diverses etapes, i un cop superats els moments més crítics de la pandèmia, la iniciativa continua endavant amb els projectes de millora de la salut i el benestar comunitari com caminades, tallers i el programa "Radars" per a la detecció de persones en situació de vulnerabilitat.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, CuidemnosMontornès
  4. La cap de l'Àrea d'Acció Social, Anna González, amb la regidora de Salut Pública, Mar Garcia.
    31/03/2022
    El projecte aposta per la promoció de la salut entre la gent jove i s'orienta especialment al benestar emocional i a la prevenció d'addiccions a substàncies i pantalles.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Joventut
  5. Cartell de l'activitat
    04/02/2022
    L’equip del Pla CRÍTIC de la Mancomunitat del Galzeran ha organitzat tres xerrades telemàtiques els dies 17 de febrer, 10 de març i 7 d’abril que giren al voltant del concepte de sexualitat en línia. Les inscripcions són gratuïtes i cal formalitzar-les al formulari virtual adjunt.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  6. .
    27/01/2022
    A partir d’aquest divendres, 28 de gener, també s'aixeca la limitació de les reunions a 10 persones i l'ús del Certificat COVID digital de la UE.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Covid-19, Covid-19 i Escola, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19 i Establiments
  7. .
    23/12/2021
    Montornès és un dels municipis afectats per la restricció nocturna de mobilitat, d'1 a 6 h. Es confirma, doncs, la suspensió de la Festa de Cap d'Any, que s'havia previst. Les trobades socials es limiten a 10 persones.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut, Covid-19, Covid-19 i Escola, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19 i Establiments
  8. Montornès amb La Marató de TV3.
    22/12/2021
    Entitats com la Penya Pere Anton, l’Associació Excursionista Lleure Montornès, el Club Bàsquet Vila de Montornès i el Club Patí, i activitats com la Mostra de Curtmetratges Crispeta d’Or, han col·laborat amb la iniciativa, enguany dedicada a la salut mental. L’enviament de donatius a través d’Internet estarà obert fins al 31 de març.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Ciutadania
  9. .
    18/11/2021
    Com a mesura cautelar, des del mateix moment d’inici de les inspeccions s’ha ordenat la neteja i desinfecció de xoc de tots els circuits implicats en la investigació dels quals s’ha recollit les mostres, tot esperant que es tinguin els resultats analítics pendents que orientin sobre la font d´infecció del brot.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut
  10. El Teatre Margarida Xirgu, de lila pel Dia Internacional de la Prematuritat.
    17/11/2021
    Aquest 17 de novembre a la nit, l’equipament cultural romandrà il·luminat de color lila per representar la prematuritat i la lluita per la defensa dels drets dels nadons nascuts abans d’hora. Es tracta d’una convocatòria de l’Associació de Prematurs de Catalunya.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
Anterior Pàgina 5 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona