CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alerta sobre el producte cosmètic Lemon Clear

Alerta sobre el producte cosmètic Lemon Clear

28/11/2023

El producte és un tractament contra les taques de la pell comercialitzat per l’empresa Black Magnifique a través d’eBay. Es recomana no comprar-lo i no consumir-lo, en cas que ja s’hagi adquirit.

La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat recentment una alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides comercialitzats per BLACK MAGNIFIQUE.

El producte afectat es diu Lemon Clear Soin correcteur de tâches. Es recomana a les persones consumidores no adquirir cap unitat d’aquest producte que es comercialitza a través de la plataforma eBay i deixar d’utilitzar-lo en cas que ja s'hagi comprat.

Segons informa la Generalitat, aquest cosmètic conté clobetasol propionat, una substància que pertany a la família dels glucocorticoides i que està prohibida en la composició de productes cosmètics.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Podeu accedir al contingut d'aquesta alerta, i al d'altres que s'han difós sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, al següent lloc web del Departament de Salut: https://medicaments.gencat.cat/ca/ciutadania/seguretat/alertes-i-notes-informatives/productes-cosmetics/ 

Si heu experimentat o teniu coneixement de que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS

Arxivat a: Promoció de la Salut
Imatge del producte afectat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona