CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Primera convocatòria de subvencions a entitats per a projectes que promoguin la salut comunitària

Primera convocatòria de subvencions a entitats per a projectes que promoguin la salut comunitària

03/10/2023

Els ajuts, de nova creació, tenen l’objectiu d’incentivar el desenvolupament de projectes i activitats per part de les entitats locals que afavoreixin la millora de la salut del conjunt de la ciutadania i de col·lectius vulnerables. L’Ajuntament hi destinarà 6.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 d’octubre de 2023.

Per primera vegada, l’Ajuntament ha obert una convocatòria d’ajuts a les entitats locals sense ànim de lucre que promoguin la salut comunitària de la ciutadania. Les propostes han de respondre a les necessitats i als interessos de la població en matèria de salut pública d’acord amb les línies estratègiques del Pla de Salut de Montornès, que estableix com a prioritàries accions per a la promoció d’hàbits i estils de vida saludable de la ciutadania i, en especial, dels col·lectius vulnerables.

Algunes d’aquestes accions poden ser programes d’informació i de sensibilització; i l’organització d’activitats relacionades amb malalties d’especial prevalença que tinguin impacte a la vida comunitària del municipi. També són subvencionables aquells projectes que fomentin la promoció del benestar emocional orientat a la prevenció de la salut mental de la ciutadania i dels col·lectius més vulnerables així com l’organització de campanyes per commemorar els dies mundials i internacionals de salut i tallers d’educació per a la salut. 

L’Ajuntament destinarà 6.000 euros als ajuts. Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica o presencial fins al 27 d’octubre. Trobareu tota la informació en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona