CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció de la Salut

Promoció de la Salut

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. Imatge del producte afectat
    28/11/2023
    El producte és un tractament contra les taques de la pell comercialitzat per l’empresa Black Magnifique a través d’eBay. Es recomana no comprar-lo i no consumir-lo, en cas que ja s’hagi adquirit.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  2. Imatge de la campanya "La millor defensa és un bon atac"
    25/10/2023
    La campanya s’adreça a majors de 60 anys. Cal que les persones interessades s’hi inscriguin prèviament. Al casal de Montornès Nord hi ha temps fins al 31 d’octubre, mentre que al de Montornès Centre n'hi ha fins al 3 de novembre. Les vacunacions es duran a terme el 2 i el 7 de novembre, respectivament.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Gent Gran
  3. Primers metres de la sortida d'aquest matí.
    20/10/2023
    Fins al 30 de novembre, cada dijous tindrà lloc una sortida de descoberta del medi natural i coneixement del patrimoni. La primera ha estat aquest dijous al matí, per la plana de Can Vilaró. Les excursions són gratuïtes, amb inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 572 11 70.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  4. Imatge de la programació.
    05/10/2023
    Entre l’octubre i el novembre es duran a terme activitats emmarcades en la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental. Hi ha la projecció del documental "Buscant la sortida" i un col·loqui posterior, així com quatre tallers sobre benestar emocional, entre altres propostes.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  5. .
    03/10/2023
    Els ajuts, de nova creació, tenen l’objectiu d’incentivar el desenvolupament de projectes i activitats per part de les entitats locals que afavoreixin la millora de la salut del conjunt de la ciutadania i de col·lectius vulnerables. L’Ajuntament hi destinarà 6.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 d’octubre de 2023.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
  6. (Imatge: Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunnya)
    29/09/2023
    La llei estatal entra en vigor aquest divendres 29 de setembre, però hi ha preceptes com l’obligatorietat de contractar una assegurança de protecció civil que no seran aplicables fins que s’aprovi un reglament que ho reguli.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
  7. Imatge de la campanya "Aquesta calor és mortal".
    23/08/2023
    A través de la campanya “Aquesta calor és mortal”, el Departament de Salut de la Generalitat recorda la importància de beure aigua, evitar sortir a les hores de més calor i tenir cura de les persones vulnerables.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  8. Cartell de l'activitat.
    03/07/2023
    El Teatre Margarida Xirgu acollirà la quarta campanya de l’any el dimarts 11 de juliol, durant tot el dia. Com a novetat, les persones menors de 40 anys podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  9. Imatge del producte afectat (Font: AEMPS)
    20/06/2023
    La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat recentment una alerta sobre Optisana Alcohol 96º. Segons l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris l’envàs està mal etiquetat: es ven com a alcohol el que realment és aigua oxigenada.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  10. Imatge de la campanya "Per un Sant Joan inclusiu, il·lumina Montornès".
    16/06/2023
    La campanya pretén sensibilitzar la ciutadania sobre l’ús responsable de la pirotècnia i afavorir la utilització de petards lluminosos per sobre dels sonors amb l’objectiu de protegir les persones vulnerables i amb hipersensibilitat, així com els animals.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Seguretat ciutadana
Anterior Pàgina 2 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona