CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Joventut

Joventut

Opcions

Notícies per data

 1. Grup de joves realitzant un dels tallers que ofereix Teatre al buit (imatge: Teatre al buit)
  24/08/2021
  L'alumnat de 4t d'ESO del municipi i els grups del PTT d'Hoteleria i Fabricació Mecànica han treballat el benestar emocional, individual i col·lectiu, amb representacions teatrals. Els tallers passaran a formar part del Catàleg d'Activitats Educatives a partir del curs vinent.
  Arxivat a: Educació, Joventut
 2. Façana del Centre Juvenil Sputnik
  06/08/2021
  Al llarg del juliol, el departament municipal de Joventut i el jovent organitzador de les propostes dels pressupostos Kosmos 2021 han promogut diverses activitats lúdiques i solidàries que han tingut un total de 643 usos i que han seguit tots els protocols de prevenció de la Covid-19.
  Arxivat a: Joventut
 3. Instal·lació d’un dels ascensors a Les Vernedes
  02/08/2021
  Les actuacions que es duen a terme a les escoles i a diversos equipaments suposen una inversió de més de 834.000 euros. Les intervencions més costoses són les que s’executaran als centres educatius, a la Biblioteca i al CEM Les Vernedes.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Esports, General, Infància, Joventut, Via pública
 4. Entrada a la gala de la Mostra Crispeta d'Or del 2019, a l'Espai Cultural Montbarri.
  30/07/2021
  Fins a l’1 d’octubre romandrà obert el termini de presentació de treballs per participar en la nova edició de la Mostra de Curtmetratges de Montornès. Hi ha dues categories (de 12 a 17 anys i de 17 en endavant) i dues temàtiques: salut mental i temàtica lliure.
  Arxivat a: Joventut
 5. Concert solidari a l'Sputnik
  23/07/2021
  El cicle ha inclòs 4 concerts vinculats a una causa social. S'han aconseguit 650 € que es repartiran entre diverses entitats solidàries.
  Arxivat a: Cooperació, Joventut
 6. Disponible a www.montornes.cat/educacio
  21/07/2021
  Per primera vegada l'oferta d'activitats extraescolars que es desenvolupen a Montornès ha quedat recollida en un catàleg consultable al web municipal. Per al curs vinent hi ha 137 propostes, algunes de les quals són obertes a infants d'escoles diferents.
  Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
 7. Servei d'orientació acadèmica del departament municipal de Joventut
  15/07/2021
  Al voltant d’un centenar de joves han rebut assessorament a l’espai d’orientació acadèmica dinamitzat pel departament municipal de Joventut dins del programa PIDCES i amb el suport dels instituts. Les persones usuàries han obtingut acompanyament per definir el seu itinerari professional.
  Arxivat a: Joventut
 8. Signatura de la compra de cinc pisos més per al parc d'habitatge públic de Montornès
  14/07/2021
  En els darrers dies, l'Ajuntament ha formalitzat la compra de 5 pisos que s'incorporaran al parc d'habitatge públic de Montornès. Estan ubicats en una finca al centre del poble i han representat una inversió propera als 138.000 euros.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut, Serveis Socials, Habitatge - Covid-19
 9. Pintada de grafits a la primera edició de l'Urban Art Festival (2018)
  13/07/2021
  El pati de l’Escola Marinada acollirà la 3a edició de l’Urban Art Festival dissabte a la tarda, amb un torneig de bàsquet, rap en directe i pintades de grafits. L’associació local Globus pels Valents rebrà la recaptació aconseguida amb les inscripcions a la competició esportiva.
  Arxivat a: Joventut
 10. Wikimedia Commons Images
  08/07/2021
  L’Ajuntament aplicarà enguany mesures per facilitar que les persones que pateixen hipersensibilitat al soroll i als estímuls lumínics també puguin gaudir de les atraccions durant la Festa Major. S'ha posat en marxa una enquesta perquè la ciutadania pugui decidir quins dies i horaris es portarà a terme la iniciativa.
  Arxivat a: Ciutadania, Igualtat, Infància, Joventut
Pàgina 1 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona