CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Processos selectius en curs

Processos selectius en curs

Convocatòria per seleccionar dos agents de la Policia Local, en comissió de serveis, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  El termini per a la presentació de sol·licituds donarà començament a partir de la publicació en el DOGC de la convocatòria del procés de selecció.

Plans d'Ocupació Local 2022. Convocatòria per seleccionar 2 auxiliars administratius. 

El termini per a la presentació de sol·licitus anirà del 8 al 17 de juny de 2022.

El termini per a la presentació d'esmenes a la relació d'aspirants admesos i exclosos finalitzarà el 4 de juliol de 2022.

Convocatòria per seleccionar un tècnic d'administració general (TAG), en règim de funcionari de carrera, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 30 de maig fins el 28 de juny de 2022

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació provisional d'admesos i exclosos finalitza l'11 d'agost de 2022

Programa de foment de l'ocupació juvenil de l'Ajuntament de Montornès del Vallès subvencionat mitjançant el Pla de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona.

Convocatòria per seleccionar 5 persones joves, com operàris/es de jardineria, horticultura i manteniment 

La inscripció a l’oferta haurà de realtizar-se a l’aplicatiu Xaloc (https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina) dins del termini previst, que serà del 7 a l`11 de maig de 2022.

Numero d'oferta: 325691

Programa de foment de l'ocupació juvenil de l'Ajuntament de Montornès del Vallès subvencionat mitjançant el Pla de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona.

Convocatòria per seleccionar 1 integrador/a social i 1 prospector/a d'empreses

La inscripció a l’oferta haurà de realtizar-se a l’aplicatiu Xaloc (https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina) dins del termini previst, que serà del 7 al 24 de maig de 2022.

Numero d'oferta prospector/a d'empreses: 325725

Numero d'oferta integrador/a social: 325736

Convocatòria per seleccionar dos/dues agents de civisme, en règim de funcionari interí, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 7 d'abril fins al 9 de maig de 2022

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació provisional d'admesos i exclosos finalitza el 7 de juny de 2022

Convocatòria amb caràcter d'urgència per a la constitució d'una borsa de treball de director/a esportiu/iva i per cobrir possibles vacants i/o substitucions. 

Presentació de sol.licituds del 25 de març al 7 d'abril de 2022

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 25 d'abril de 2022

Convocatòria per seleccionar un/a tècnic/a especialista en informàtica i la constitució d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 9 de març de 2022 fins al 5 d'abril de 2022

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 29 d'abril de 2022

Convocatòria per seleccionar monitors/res esportius/ves, monitors/es de lleure i vetlladors/es per al Casal d'Estiu per a l'ampliació de la borsa de treball per cobrir possibles vacants i/o substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 9 de març de 2022 fins al 5 d'abril de 2022

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 2 de maig de 2022

Convocatòria per seleccionar dues persones migrades en el marc del programa Treball i Formació Línia ACOL 2022.

El termini per a la presentació de la sol·licitud finalitza el 25 de febrer de 2022.

Convocatòria per proveir tres llocs de treball d'agent de la Policia Local mitjançant comissió de serveis.

Presentació de sol·licituds:  Des del 10 de febrer de 2022 fins al 19 de febrer de 2022.

 

Convocatòria per seleccionar dos dinamitzadors/res socioculturals, en règim de personal laboral temporal, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 5 de gener fins al 24 de gener de 2022

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 10 de febrer de 2022

Convocatòria per seleccionar un/a educador/a social, en règim funcionari interí, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 30 de novembre al 30 de desembre

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 14 de febrer de 2022

Convocatòria per seleccionar un/a agent de l'oficina d'atenció ciutadana, en règim funcionari interí, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 30 de novembre al 30 de desembre

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 14 de febrer de 2022

Convocatòria per seleccionar 2 places d'agent de la Policia Local i 1 plaça d'agent de la Policia Local mitjançant mobilitat horitzontal i creació d'una borsa de treball per la modalitat de mobilitat horitzontal.

Presentació de sol·licituds:  Des del 5 de novembre al 24 de novembre de 2021

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 15 de desembre de 2021

Convocatòria per seleccionar un/a tècnic/a en salut pública, en règim funcionari interí, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 25 d'octubre fins al 22 de novembre de 2021.

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació provisional d'admesos i exclosos finalitza el 12 de gener de 2022

ANUNCIS OFICIALS

Podeu accedir al Cercador d’Informació i Documentació Oficials CIDO. La pàgina conté un formulari que permet cercar la informació per dates, administració, tipus de publicació, etc. 

També podeu accedir als anuncis oficials dels processos sel·lectius referits específicament a l'Ajuntament de Montornès.

Borses de treball de les administracions públiques catalanes, ordenades alfabèticament

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona