CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Processos selectius en curs

Processos selectius en curs

Convocatòria per seleccionar un/a tècnic/a especialista en convivència i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  El termini per a la presentació de sol·licituds serà des del 22 de setembre fins al 21 d'octubre de 2021.

 

Convocatoria del procés de selecció d’un/a professor/a de música de llenguatge musical, roda d’instruments i instruments vent-metall, per l’escola de música, en règim laboral temporal i creació d’una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 21 de setembre al 19 d'octubre de 2021

Convocatòria del procés de provisió del lloc de treball d'arquitecte/a municipal, funcionaris de carrera, grup A1, mitjançant concurs oposició per mobilitat interadministrativa.

 Presentació de sol·licituds:  Des del 24 d'agost al 21 de setembre de 2021

Convocatòria per seleccionar un/a tècnic/a de desenvolupament local i la constitució d’una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 4 d'octubre de 2021

PLANS D'OCUPACIÓ 2021:

Convocatòria per seleccionar un subaltern per a l'Escola de Formació d'Adults.

Les sol·licituds es presentaran al Registre General de l’Ajuntament o en les formes establertes a l’art. 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, abans del dia 13 d’agost de 2021 inclòs.

Convocatòria per a la selecció de 3 tres operaris/ries especialistes de jardineria reservades a la inclusió de persones amb discapacitat igual o superior al 33% i la creació d'una borsa per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 4 d'agost fins al 31 d'agost de 2021

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 21 de setembre de 2021

 

Convocatòria per a la selecció de 2 SUBALTERNS/NES d'edificis municipals i la creació d'una borsa per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds:  Des del 23 de juliol al 19 d'agost de 2021

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 9 de setembre de 2021

Procés de selecció per cobrir amb caràcter interí el lloc de treball de TRESORERIA.

Presentació de sol·licituds:  Des del 26 de juliol al 12 d'agost de 2021

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 31 d'agost de 2021

Procés selectiu per seleccionar un/a TÈCNIC/A D'EDUCACIÓ i la creació d'una borsa per cobrir possibles vacants i substitucions

Presentació de sol·licituds:  Des del 3 de juny de 2021 fins al 1 de juliol de 2021

 

 

Procés selectiu per a la provisió mitjançant concurs-oposició de 2 places de CAPORALS DE LA POLICIA LOCAL per promoció interna.

Presentació de sol·licituds : Des del 27 de juliol al 23 d'agost de 2021

El termini per presentar esmenes i reclamacions al Decret aprovant la relació d'admesos i exclosos finalitza el 9 de setembre de 2021

Procés selectiu de MONITORS/RES ESPORTIUS/VES, MONITORS/RES DE LLEURE I VETLLADORS PER AL CASAL D'ESTIU per a la creació d'una borsa per cobrir possibles vacants i substitucions

Presentació de sol·licituds : des del 3 de maig fins al 28 de maig.

Procés selectiu d'URGÈNCIA per seleccionar COORDINADORS/RES ESPORTIUS/VES per al Casal d'Estiu per a la creació d'una borsa per cobrir possibles vacants i substitucions

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 5 de maig de 2021

Procés selectiu de MONITORS/RES D'ACTIVITATS DIRIGIDES per a la creació d'una borsa per cobrir possibles vacants i substitucions

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 19 de maig de 2021

Convocatòria del concurs per a l'ampliació de la borsa de treball de socorristes per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 18 de març al 16 d'abril de 2021

Procés selectiu per seleccionar un/a tècnic/a en orientació laboral, en règim laboral, i la constitució d'una borsa de treball per cobrir posssibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 18 de març al 16 d'abril de 2021

 

 Procés selectiu d'arquitectes tècnics/ques per a la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions

Presentació de sol·licituds: Des del 04/03/2021 al 31/03/2021

Procés selectiu de 3 operaris/ries especialistes, en règim laboral fix, mitjançant contracte laboral indefinit i la creació d’una borsa de treball per cobrir possibles vacants, substitucions i necessitats temporals (derivats de Projectes, Obres o Serveis i d’altres causes sobrevingudes).

Presentació de sol·licituds: Des del 17 de març al 15 d'abril de 2021

Procés selectiu concurs-oposició per seleccionar un oficial de 1a de jardineria en règim laboral fix i creació d'una borsa  de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 12 de març fins al 12 d'abril de 2021

D'acord amb les restriccions sanitàries dictades per la Generalitat en matèria de mobilitat, les persones aspirants hauran d'emplenar el certificat d'autorresponsabilitat per poder desplaçar-se. El document està disponible aquí.

ANUNCIS OFICIALS

Podeu accedir al Cercador d’Informació i Documentació Oficials CIDO. La pàgina conté un formulari que permet cercar la informació per dates, administració, tipus de publicació, etc. 

També podeu accedir als anuncis oficials dels processos sel·lectius referits específicament a l'Ajuntament de Montornès.

Borses de treball de les administracions públiques catalanes, ordenades alfabèticament

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona