CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

 1. .
  27/09/2023
  Coincidint amb el vuitè aniversari de l’aprovació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, la Diputació de Barcelona ha posat a disposició de la ciutadania un curs autoformatiu dins la plataforma Ciutadania 365.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient
 2. Horts socials i ecològics municipals.
  22/08/2023
  En aquesta ocasió es posen a disposició del veïnat un total de 8 llicències temporals. El termini de presentació de sol·licituds començarà el 23 d’agost i finalitzarà el 20 de setembre de manera telemàtica o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana.
  Arxivat a: Medi Ambient, Territori
 3. "Bosque encantado", de José Antonio Ríos Robles. 1r premi a l'edició 2022 del concurs.
  16/08/2023
  Grans i petits poden participar en una nova edició del certamen, que enguany té la temàtica “El pas de les estacions”. El termini per presentar les imatges romandrà obert fins al 13 d’octubre.
  Arxivat a: Medi Ambient
 4. Vista del Cami antic de Martorelles (Imatge d'arxiu)
  18/07/2023
  Els ajuts volen fomentar projectes i activitats forestals, la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic, i activitats de caràcter cívic, cultural i esportiu, entre d'altres. Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 d'agost.
  Arxivat a: Medi Ambient
 5. Un moment de la darrera sortida del 4t programa de caminades setmanals “Salut, pas a pas”.
  16/06/2023
  La programació de caminades d’aquesta primavera ha arribat a la seva fi amb una excursió per la plana de Can Vilaró que ha inclòs referències a l’ecosistema que hi ha a l’entorn del camí fluvial. Un total de 35 persones han assistit a les caminades realitzades entre el 23 de març i el 8 de juny.
  Arxivat a: Medi Ambient
 6. Mosquit tigre (Font: Wikipedia)
  02/06/2023
  L’Ajuntament ha engegat la campanya anual d’informació i prevenció davant el mosquit tigre. Per evitar-ne la proliferació es recomana, entre altres mesures, evitar les acumulacions d’aigua i utilitzar mosquiteres. Es farà arribar la informació a escoles, equipaments i horts municipals.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Medi Ambient
 7. Un moment de la jornada Let's Clean Up Europe 2023.
  15/05/2023
  Unes 80 persones han participat en la jornada de neteja que la Fundació Rivus i el Consorci Besòs Tordera han organitzat aquest diumenge amb el suport dels ajuntaments de Montornès, Montmeló i Martorelles i de les entitats Montornès Animal i Creu Roja. Els voluntaris i voluntàries han recollit 40 sacs de residus diversos i altres deixalles voluminoses.
  Arxivat a: Medi Ambient
 8. Un moment de l'activitat. (imatge: associació Gestió Natural)
  10/05/2023
  Per tercer any, alumnes de 3r de l’Escola Marinada han participat en una sessió d’alliberament de perdius roges al Turó de les Tres Creus amb l’objectiu de conservar la fauna local i educar els infants. Amb el guiatge de l’associació Gestió Natural han deixat anar tres mascles i dues femelles.
  Arxivat a: Educació, Medi Ambient
 9. Zona del Mirador del Vallès (al final del carrer Pompeu Fabra)
  08/05/2023
  S’està obrint una franja perimetral de protecció de 25 metres entre els boscos i el nucli urbà i les urbanitzacions. Els treballs inclouen la tala d’arbres per aconseguir la densitat adequada (150 arbres/ha; el que suposa uns 8 m entre els arbres que queden). També es desbrossen les herbes i es treu el sotabosc.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Territori, Prevenció d'incendis
 10. Imatge de la campanya.
  05/05/2023
  Entre el 9 i el 13 de maig les deixalleries comarcals oferiran fins a 50 litres de compost a cada persona que s’apropi amb el recipient corresponent i porti un o diversos residus.
  Arxivat a: Medi Ambient
Pàgina 1 de 16 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona