CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

  1. Tram de l'avinguda d'Ernest Lluch tallat al trànsit.
    06/09/2022
    Del 6 al 21 de setembre, l’av. d’Ernest Lluch, entre l’av. de la Llibertat i el c. de la Pau, romandrà tallada al trànsit amb motiu del muntatge de les atraccions al recinte firal. Tampoc s’hi podrà estacionar.
    Arxivat a: Via pública
  2. Carrer de Can Parera.
    18/08/2022
    Durant tot el matí, el carrer romandrà tancat per les obres que s'estan fent a l'edifici de la Biblioteca i l'Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre.
    Arxivat a: Via pública
  3. Tram del carrer del Molí on es duran a terme les obres de reparació del paviment asfàltic.
    25/07/2022
    Entre el 27 i el 29 de juliol es duran a terme actuacions per reparar l'asfaltat del tram del carrer del Molí comprès entre el carrer de Lleida i la rambla de Sant Sadurní. ACTUALITZACIÓ: El 29/07/2022 les obres han quedat finalitzades per la qual cosa no hi haurà incidències en el trànsit els dies 1 i 2 d’agost, com s'havia previst inicialment.
    Arxivat a: Via pública
  4. .
    21/07/2022
    L’Ajuntament ha presentat als Fons Next Generation europeus les reformes de les escoles Marinada i Sant Sadurní i la proposta de rehabilitació d’edificis a Montornès Nord i Centre. S’està enllestint la petició d’ajut per a la construcció del la residència i centre de dia.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
  5. Actuació dels cossos de seguretat
    19/07/2022
    L’avís s’ha rebut a les 18.32 h. L'incendi ha quedat controlat i extingit en poc més d’una hora. Hi ha participat dues dotacions de bombers, ADF, Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local. El foc ha afectat ambdues bandes del camí fluvial, en ...
    Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
  6. .
    15/07/2022
    A causa de les elevades temperatures i el risc extrem d'incendi es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral a partir d’avui divendres, 15 de juliol, i fins a la desactivació de la Fase 3 del Pla Alfa, activat a bona part de Catalunya.
    Arxivat a: Ciutadania, Via pública
  7. Nou enllumenat LED a la rambla de Sant Sadurní.
    11/07/2022
    Aquests dies s'estan realitzant els treballs de substitució de 46 lluminàries de vapor de mercuri per d’altres amb tecnologia LED als carrers de l’Estrella i de Sant Isidre, i al passatge i la rambla de Sant Sadurní. L’actuació comportarà una reducció del consum elèctric del 60 %.
    Arxivat a: Via pública
  8. Infants del Casal de Vacances jugant al Cruyff Court.
    01/07/2022
    Des d’aquest divendres el veïnat pot fer ús de les pistes i espais habilitats al nou parc socioesportiu de Montornès Nord. La inauguració oficial tindrà lloc a mitjans de setembre.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Via pública
  9. .
    23/06/2022
    A partir del 24 de juny i fins al primer cap de setmana d’octubre, els establiments amb terrasses podran obrir fins a la mitjanit de diumenge a dijous, i fins a la 1 de la matinada els divendres, dissabtes i la vigília dels dies festius, sempre i quan es respecti el descans dels veïns.
    Arxivat a: Ciutadania, Via pública
  10. Mercat setmanal de Montornès Centre (Imatge d'arxiu)
    22/06/2022
    Tot i ser festiu, aquest divendres, 24 de juny, hi haurà mercat al centre del poble. Per això es recorda a les persones que tinguin vehicles aparcats al carrer de Palau d’Ametlla, entre els carrers de l’Estrella i de General Prim, que els hauran de retirar. L’afectació és de 6 a 16 h.
    Arxivat a: Via pública
Anterior Pàgina 5 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona