CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

  1. .
    23/06/2022
    A partir del 24 de juny i fins al primer cap de setmana d’octubre, els establiments amb terrasses podran obrir fins a la mitjanit de diumenge a dijous, i fins a la 1 de la matinada els divendres, dissabtes i la vigília dels dies festius, sempre i quan es respecti el descans dels veïns.
    Arxivat a: Ciutadania, Via pública
  2. Mercat setmanal de Montornès Centre (Imatge d'arxiu)
    22/06/2022
    Tot i ser festiu, aquest divendres, 24 de juny, hi haurà mercat al centre del poble. Per això es recorda a les persones que tinguin vehicles aparcats al carrer de Palau d’Ametlla, entre els carrers de l’Estrella i de General Prim, que els hauran de retirar. L’afectació és de 6 a 16 h.
    Arxivat a: Via pública
  3. .
    22/06/2022
    L’Ajuntament intensifica aquests dies la informació sobre la prohibició de fer foc i la prevenció d'incendis. S’ha editat un ban per distribuir als equipaments municipals, comerços i, en especial, als barris propers a les zones forestals. Els municipis del Parc de la Serralada Litoral han decidit tancar al trànsit els accessos del parc durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere.
    Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
  4. Imatge de la campanya "Per un Sant Joan inclusiu, il·lumina Montornès"
    17/06/2022
    L’Ajuntament inicia una campanya que insta la ciutadania a ser prudent amb la pirotècnia i evitar l'ús de petards sorollosos. La iniciativa té per objecte protegir les persones amb hipersensibilitat i vulnerables, i també els animals que pateixen, especialment, durant les revetlles.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Via pública
  5. .
    02/06/2022
    Durant els dos dies, de 7 a 20 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
  6. .
    20/05/2022
    Durant els dos dies, de 7 a 19 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer amb motiu de la celebració del Gran Premi de Fòrmula 1 al Circuit de Barcelona - Catalunya. També hi haurà restriccions als carrers del centre del poble per les activitats incloses en la 26a Trobada de Gegants.
    Arxivat a: Ajuntament, Via pública
  7. Feines als embornals per evitar males olors del clavegueram
    13/05/2022
    En total s’ha previst actuar sobre 84 embornals a les zones de Ca l’Espasell, Can Parera i La Bòbila, entre d'altres. L’acció es podrà estendre a altres punts on es detectin problemes persistents de males olors.
    Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
  8. Obres a la rotonda de l'avinguda d'Ernest Lluch.
    06/05/2022
    L’ens provincial s’ha compromès a acabar les feines que siguin necessàries per garantir la seguretat a les dues obres executades fins ara: la cruïlla amb el carrer de Can Parera i una part de l’actuació a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch.
    Arxivat a: Via pública
  9. Sonòmetre ubicat a l'av. de l'Onze de Setembre.
    19/04/2022
    L’Ajuntament ha instal·lat dos sonòmetres per mesurar els nivells de soroll a l'avinguda de l'Onze de Setembre i al barri del Telègraf. Després d'una primera fase pilot, es traslladaran els aparells a altres punts del poble. La ciutadania pot consultar les dades dels sensors en línia a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona. L'actuació forma part del projecte Montornès Smart City.
    Arxivat a: Via pública, Medi Ambient
  10. Mercat setmanal dels divendres a Montornès del Vallès (Imatge d'arxiu)
    12/04/2022
    D'acord amb el que estableix l'Ordenança reguladora del mercat setmanal de Montornès, el mercat d'aquest divendres dia 15 d’abril (Divendres Sant) se celebrarà el dijous 14.
    Arxivat a: Ciutadania, Via pública
Anterior Pàgina 6 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona