CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Igualtat

Igualtat

Opcions

Notícies per data

  1. .
    24/06/2022
    L’Ajuntament ha organitzat diverses activitats entre el 28 i 30 de juny per commemorar el Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual. En aquesta ocasió amb participació també del col·lectiu de la gent gran.
    Arxivat a: Igualtat
  2. La bandera irisada a Can Saurina
    17/05/2022
    La bandera irisada oneja a diversos equipaments i a les xarxes socials de l'Ajuntament com a mostra del compromís del poble amb les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals en el Dia Internacional contra la Discriminació per Orientació Sexual i Identitat de Gènere.
    Arxivat a: Igualtat
  3. Imatge del programa "Maig, mes de la salut de les dones" 2022.
    11/05/2022
    El programa inclou una desena d'activitats relacionades amb diverses vessants de la salut i pensades per posar en relleu les necessitats de les dones en aquest àmbit i el compromís de l'administració en la recerca de possibles solucions.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Igualtat
  4. Imatge: Pixabay
    10/05/2022
    Darrerament s’ha ampliat el servei gratuït d’acollida d’infants a la major part d’activitats adreçades al públic adult que organitza l’Ajuntament. La iniciativa compta amb el suport del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Infància
  5. La regidora de Polítiques d'Igualtat, Ana Madrona, i la cap de l'Àrea d'Acció Social, Anna González, presentant la Dimensió Violeta.
    08/03/2022
    El projecte proposa la generació d’espais on tractar temes de gènere, diversitat sexual, relacions afectives i sexualitat de forma específica per al jovent, i inclou suport per a les iniciatives juvenils que promoguin la igualtat de gènere i l’empoderament personal.
    Arxivat a: Igualtat, Joventut
  6. Lectura del manifest institucional a la porta de l'Ajuntament
    08/03/2022
    Al llarg de la història, tant a Catalunya com arreu del món, els drets de les dones nohan estat atorgats, sinó que han estat guanyats mitjançant l’organització col· lectiva i lamobilització de les dones mateixes. Malgrat els avenços aconseguits en tr...
    Arxivat a: Ajuntament, Igualtat
  7. Acte final de la gimcana "Canviem la mirada" a la plaça de Joan Miró.
    04/03/2022
    Un total de 272 alumnes de 6è i 78 d’ESO han participat en la gimcana que ha donat el tret de sortida a la campanya “Canviem la mirada”. Es repartiran 3.500 ulleres liles i les instruccions per utilitzar-les, amb l’objectiu d’aprendre a identificar situacions de desigualtat i posar-hi fi.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Infància, Joventut
  8. .
    02/03/2022
    La programació a l’entorn del 8 de març continua reivindicant la necessitat de donar visibilitat a diari als drets de totes les dones. El programa inclou dues iniciatives destacades: la campanya “Canviem la mirada”, impulsada per l’Espai de Debat Educatiu, i el projecte Dimensió Violeta, adreçat a la població jove.
    Arxivat a: Igualtat
  9. Cartell de l'activitat
    18/01/2022
    El Club Atletisme Montornès i la regidoria de Polítiques d’Igualtat han organitzat una nova programació d’entrenaments per preparar la ciutadania que vulgui participar en la cursa dels 6 km que es desenvoluparà paral·lelament a la Mitja Marató del 27 de març. Les sessions començaran avui i tindran lloc cada dimarts i dijous a la tarda a les pistes municipals.
    Arxivat a: Esports, Igualtat
  10. Destacat Cavalcada Reis 2022
    03/01/2022
    A Montornès, la ciutadania podrà veure els reis el 5 de gener a la tarda, a una Cavalcada adaptada a la situació sanitària actual que començarà al carrer del Vallès i acabarà a la Carpa Polivalent El Sorralet. Allà les famílies que hagin reservat plaça al web entrades.montornes.cat podran passar per la recepció reial, deixar les seves cartes i agafar caramels i carbó dolç.
    Arxivat a: Igualtat
Anterior Pàgina 6 de 19 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona