CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Igualtat

Igualtat

Opcions

Notícies per data

  1. Imatge de la campanya "Montornès diu NO a la violència masclista"
    18/11/2022
    La imatge gràfica de la campanya d'enguany a l'entorn del Dia Internacional contra la Violència Masclista inclou una seixantena de fotos de persones vinculades amb Montornès fent un gest de rebuig cap a aquest tipus de violència. En aquesta ocasió la campanya es focalitza en l’impacte de la violència masclista en les dones grans i en les generacions joves.
    Arxivat a: Igualtat
  2. Un moment del taller d’autocura per a dones que fan treball de cures.
    05/11/2022
    Aquest dissabte una quinzena de persones participen en el taller d’autocura per a dones que fan treball de cures, en el marc de la 5a FESS de Montornès i coincidint amb el Dia Internacional de les Persones Cuidadores.
    Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
  3. El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, amb Marta Rodríguez, d'APINDEP, i el seu cuidador.
    02/11/2022
    Una xerrada – taller sobre la importància de les cures en les organitzacions donarà el tret de sortida a les activitats de la FESS aquest divendres al matí. El regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i la representant d’APINDEP i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental Marta Rodríguez han presentat les propostes aquest migdia a Can Saurina.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  4. 5a Fira de l'Economia Social i Solidària
    25/10/2022
    “Cuidem-nos per poder cuidar” és el lema de la 5a Fira de l'Economia Social i Solidària (FESS) que se celebrarà a Montornès entre el 4 i el 12 de novembre. Hi haurà una sessió sobre les cures a les organitzacions, un taller sobre l’autocura de les dones que fan cures i una jornada dedicada al treball de cures i als recursos per a famílies amb membres amb diversitat funcional. Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  5. Cartell de l'activitat.
    13/10/2022
    Fins al 28 d’octubre el veïnat pot enviar fotografies seves amb el palmell de la mà aixecat per formar part de la imatge de la campanya del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Hi ha l’opció de publicar-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #MontornèsDiuNo o bé enviar-les a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
    Arxivat a: Igualtat
  6. El grup de dones dels entrenaments Corre per la Igualtat.
    14/09/2022
    Fins al 29 de setembre, les entitats sense ànim de lucre poden sol·licitar les subvencions municipals per a projectes d’igualtat de gènere i diversitat funcional. En total, l’Ajuntament hi destinarà 20.000 euros.
    Arxivat a: Igualtat
  7. Foto de família entre les persones que han intervingut a l'acte de presentació de la Festa Major 2022.
    07/09/2022
    Aquest dimecres el Teatre Margarida Xirgu ha acollit la presentació de la Festa Major 2022. Durant l'acte també s’ha presentat el vídeo de la Festa Major, que incideix en aspectes com la convivència i el feminisme, i la caravana “Dimensioneta”.
    Arxivat a: Cultura i festes, Igualtat, Joventut
  8. Nens i nenes en un menjador escolar. (Imatge: iStock)
    25/08/2022
    L’Ajuntament ha tramitat 521 ajuts, dels quals 346 ja estan resolts favorablement en la primera resolució. Amb l’IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.
    Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
  9. .
    24/06/2022
    L’Ajuntament ha organitzat diverses activitats entre el 28 i 30 de juny per commemorar el Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual. En aquesta ocasió amb participació també del col·lectiu de la gent gran.
    Arxivat a: Igualtat
  10. La bandera irisada a Can Saurina
    17/05/2022
    La bandera irisada oneja a diversos equipaments i a les xarxes socials de l'Ajuntament com a mostra del compromís del poble amb les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals en el Dia Internacional contra la Discriminació per Orientació Sexual i Identitat de Gènere.
    Arxivat a: Igualtat
Anterior Pàgina 5 de 19 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona