CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Igualtat

Igualtat

Opcions

Notícies per data

  1. Partit de la II Special Cup celebrada a Montornès (Maig de 2022).
    28/06/2023
    Els ajuts s’adrecen a projectes desenvolupats per entitats sense ànim de lucre del poble. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de juliol. En total, l’Ajuntament hi destinarà 20.000 euros.
    Arxivat a: Igualtat
  2. Senyal contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques al carrer de Carles Riba.
    28/06/2023
    Coincidint amb la celebració del dia de l’Orgull LGBTI, als accessos de Montornès s'han instal·lat diversos senyals permanents que evidencien el compromís del municipi contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques. Els equipaments municipals també llueixen la bandera irisada, i al vespre s’il·luminaran la Torre del Telègraf i el Teatre Margarida Xirgu amb els colors de l’arc de Sant Martí.
    Arxivat a: Igualtat
  3. Un moment de la concentració.
    12/06/2023
    Nombroses persones s’han aplegat aquest migdia a la porta de l’Ajuntament per condemnar l’assassinat d’una veïna de Cornellà presumptament a mans de la seva parella.
    Arxivat a: Ajuntament, Igualtat
  4. Diversitat festiva
    18/05/2023
    El 3 de juny, Montornès acollirà una jornada festiva inclusiva i dedicada a la diversitat funcional. Inclourà la I Fira d’Entitats per a la Diversitat Funcional, amb iniciatives de diverses poblacions del Vallès.
    Arxivat a: Ciutadania, Igualtat, +30 Kosmos
  5. Cartell de l'activitat.
    13/03/2023
    Inclosa en els actes del Dia Internacional de les Dones, la jornada d’aquest 19 de març serà la primera activitat dels pressupostos participatius +30 Kosmos de 2023. La plaça de Joan Miró acollirà una taula rodona i un concert amb la cantautora María Ruiz.
    Arxivat a: Igualtat, +30 Kosmos
  6. Percussió corporal: "Cada dia és 8 de març. Montornès Feminista"
    08/03/2023
    Aquest matí s’ha celebrat l’acte central del 8 de març a amb la participació de l’alumnat dels centres educatius de Montornès. Les activitats continuaran aquesta tarda i es perllongaran al llarg de tot el mes amb accions reivindicatives i de sensibilització.
    Arxivat a: Igualtat
  7. .
    02/03/2023
    A l’entorn del Dia Internacional de les Dones, a Montornès es duran a terme activitats centrades en la visibilitat dels drets de les dones. La lectura del manifest serà el mateix 8 de març, a les 11 h, al davant de l'edifici de l’Ajuntament, i comptarà amb la participació de la comunitat educativa del municipi.
    Arxivat a: Igualtat
  8. Algunes de les dones contractades amb l'alcalde, José A. Montero.
    07/02/2023
    El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació centrat en l’atenció a les persones grans i el treball domèstic. Un total de 10 veïnes del poble han iniciat una formació d’atenció a persones en institucions sanitàries. D’aquestes, 6 han estat contractades.
    Arxivat a: Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
  9. Un moment de l'acte institucional del 25N.
    25/11/2022
    El Teatre Margarida Xirgu ha acollit els actes centrals del Dia Internacional contra la Violència Masclista, que ha inclòs la lectura del manifest institucional i la projecció d’un vídeo creat per la gent gran del poble amb missatges adreçats a les noves generacions. Durant tot el matí, Ràdio Montornès ha emès un programa especial des del mateix teatre amb entrevistes i taules rodones per reflexionar a l’entorn d’aquest tema i facilitar eines i informació a la ciutadania i, en especial, a les dones.
    Arxivat a: Igualtat
  10. Imatge de la campanya "Montornès diu NO a la violència masclista"
    18/11/2022
    La imatge gràfica de la campanya d'enguany a l'entorn del Dia Internacional contra la Violència Masclista inclou una seixantena de fotos de persones vinculades amb Montornès fent un gest de rebuig cap a aquest tipus de violència. En aquesta ocasió la campanya es focalitza en l’impacte de la violència masclista en les dones grans i en les generacions joves.
    Arxivat a: Igualtat
Anterior Pàgina 4 de 19 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona