CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Igualtat

Igualtat

Opcions

Notícies per data

  1. .
    04/09/2023
    Fins al moment, l’Ajuntament ha tramitat 489 sol·licituds, dels quals 310 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.
    Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
  2. Concentració i minut de silenci al davant de l'Ajuntament
    31/07/2023
    Amb tan sols dos dies de diferència s’ha fet una nova concentració de rebuig i condemna al davant de l’Ajuntament per un acte de violència masclista. Ha estat pel feminicidi perpetrat aquest cap de setmana a una veïna de Barcelona.
    Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
  3. Lectura del manifest per part de l'agent d'Igualtat de l'Ajuntament
    28/07/2023
    Aquest migdia s’ha fet una concentració al davant de l’Ajuntament per expressar la condemna a l’assassinat d’una veïna de Girona presumptament a mans de la seva ex parella. És el vuitè feminicidi perpetrat a Catalunya aquest any.
    Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
  4. Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
    30/06/2023
    A les 12 del migdia s’ha fet una concentració al davant de l’Ajuntament per expressar la condemna a l’assassinat d’una veïna de l’Hospitalet de Llobregat presumptament a mans de la seva parella.
    Arxivat a: Igualtat
  5. Partit de la II Special Cup celebrada a Montornès (Maig de 2022).
    28/06/2023
    Els ajuts s’adrecen a projectes desenvolupats per entitats sense ànim de lucre del poble. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de juliol. En total, l’Ajuntament hi destinarà 20.000 euros.
    Arxivat a: Igualtat
  6. Senyal contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques al carrer de Carles Riba.
    28/06/2023
    Coincidint amb la celebració del dia de l’Orgull LGBTI, als accessos de Montornès s'han instal·lat diversos senyals permanents que evidencien el compromís del municipi contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques. Els equipaments municipals també llueixen la bandera irisada, i al vespre s’il·luminaran la Torre del Telègraf i el Teatre Margarida Xirgu amb els colors de l’arc de Sant Martí.
    Arxivat a: Igualtat
  7. Un moment de la concentració.
    12/06/2023
    Nombroses persones s’han aplegat aquest migdia a la porta de l’Ajuntament per condemnar l’assassinat d’una veïna de Cornellà presumptament a mans de la seva parella.
    Arxivat a: Ajuntament, Igualtat
  8. Diversitat festiva
    18/05/2023
    El 3 de juny, Montornès acollirà una jornada festiva inclusiva i dedicada a la diversitat funcional. Inclourà la I Fira d’Entitats per a la Diversitat Funcional, amb iniciatives de diverses poblacions del Vallès.
    Arxivat a: Ciutadania, Igualtat, +30 Kosmos
  9. Cartell de l'activitat.
    13/03/2023
    Inclosa en els actes del Dia Internacional de les Dones, la jornada d’aquest 19 de març serà la primera activitat dels pressupostos participatius +30 Kosmos de 2023. La plaça de Joan Miró acollirà una taula rodona i un concert amb la cantautora María Ruiz.
    Arxivat a: Igualtat, +30 Kosmos
  10. Percussió corporal: "Cada dia és 8 de març. Montornès Feminista"
    08/03/2023
    Aquest matí s’ha celebrat l’acte central del 8 de març a amb la participació de l’alumnat dels centres educatius de Montornès. Les activitats continuaran aquesta tarda i es perllongaran al llarg de tot el mes amb accions reivindicatives i de sensibilització.
    Arxivat a: Igualtat
Anterior Pàgina 3 de 18 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona