CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gent Gran

Gent Gran

Opcions

Notícies per data

  1. .
    24/02/2023
    Des d’aquest dissabte, 25 de febrer, i fins al 26 de març romandrà obert el termini per optar a un dels pisos de titularitat municipal en règim de lloguer que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania. En aquesta ocasió s’adreça a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o persones amb dificultat per accedir al mercat lliure de lloguer.
    Arxivat a: Gent Gran, Habitatge
  2. Un moment del dinar de Nadal d'aquest migdia.
    23/12/2022
    Com és tradició, les persones usuàries del menjador social s’han trobat al dinar de Nadal que cada any té lloc al Casal de la Gent Gran Nord amb el suport de l’associació Volumont. En els darrers dies l’entitat ha repartit entre un centenar d’infants vulnerables els paquets de joguines, roba i productes bàsics que ha recaptat a través de la campanya “Un somriure per a tothom”.
    Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
  3. Mostra de tallers dels casals de la gent gran
    27/10/2022
    Més de 200 persones grans de Montornès han participat en la mostra de tallers dels casals de la gent gran. S’hi ha pogut veure gimnàstica, cant coral, balls en línia, sevillanes i sardanes.
    Arxivat a: Gent Gran
  4. Imatge del programa "Octubre, mes de la gent gran"
    30/09/2022
    Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra demà dissabte, 1 d’octubre, el Consistori inicia el programa d’activitats “Octubre, mes de la Gent Gran”. Un concert-ball, una caminada i visita cultural, i un tastet de tallers són algunes de les activitats programades.
    Arxivat a: Gent Gran
  5. Façana del Casal de la Gent Gran Nord amb la carta del bar.
    01/08/2022
    Des d’aquest dilluns 1 d'agost, el Casal de la Gent Gran Nord torna a comptar amb servei de bar. Durant l’agost, l’equipament romandrà obert de dimarts a diumenge fins al 15 d’agost i tornarà al seu horari habitual a partir del setembre.
    Arxivat a: Gent Gran
  6. Lectura del resultat del concurs d'idees per a la residència centre de dia de Montornès
    20/07/2022
    L’arquitecte Santiago Vives ha estat el guanyador del concurs d’idees convocat per l’Ajuntament per a la redacció de l’avantprojecte i el projecte bàsic de la futura residència i centre de dia de Montornès. Proposa una construcció de tres volums integrada en l’entorn i amb un marcat caràcter residencial i amable.
    Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
  7. Cartell de la campanya a Montornès.
    14/06/2022
    Montornès s’ha sumat a la campanya que el Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental i l’Institut Pla Marcell han impulsat a l’entorn del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament a Persones Grans. Al poble s’ha fet difusió d’un vídeo i un cartell sobre la temàtica. Aquest dimecres dia 15, s’il·luminarà el Teatre Margarida Xirgu de color verd, com a mostra de suport a la lluita contra la violència envers la gent gran.
    Arxivat a: Gent Gran
  8. Exposició de les obres de les persones usuàries del taller d'Instrumentals.
    10/06/2022
    A partir dels tallers de català, castellà i instrumentals, usuaris i usuàries dels casals de la gent gran han realitzat diversos escrits i fotografies relacionades amb les experiències de vida. Tot plegat forma part d’una mostra que el veïnat podrà veure fins al 14 de juny al Casal de la Gent Gran Centre.
    Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
  9. Exhibició de gimnàstica a càrrec de la gent gran.
    25/05/2022
    Aquest dimecres al matí al voltant de 170 veïns i veïnes dels Casals de la Gent Gran han participat en una sessió de gimnàstica, balls en línia i sevillanes al pavelló del CEM Les Vernedes. La proposta està inclosa en la programació “Maig, mes de la salut de les dones”, que es perllongarà fins al 31 de maig amb tallers, xerrades i una passejada.
    Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
  10. .
    09/05/2022
    La Policia Local recomana no deixar accedir als habitatges visites inesperades, encara que duguin roba amb distintius sanitaris. Davant del dubte, cal trucar la Policia Local.
    Arxivat a: Gent Gran, Seguretat ciutadana
Anterior Pàgina 2 de 9 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona